Acest produs nu este disponibil momentan

Placa Snowboard Never Summer Dipstick 2021

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Plonjeaza in euforia snowboardingului pe acest true twin cu profil Original Rocker Camber si un flex mai moale decat cel mediu. Ce face atat de fascinant profilul Original Rocker Camber pe un board true twin? Da nastere unui snowboard uimitor indiferent de conditiile de dat. Arunci cu trickuri, dai la jib, pompezi in carve, plutesti pe tot muntele! Camberul prezentului este plat! Plat = innobilat. Dipstickul are de doua ori mai mult camber decat asa-zisele placi "full camber" din prezent. E camber acolo unde trebuie, e distractie peste tot.


Power Strip Carbon Technology

Fasii de carbon dispuse longitudinal in linie dreapta de la insertii pana la capetele placii pentru stabilitate crescuta la aterizari. Amplasarea acestor fasii maresc pop-ul in nose & tail fara a afecta negativ flexia mediana a boardului.

OG Rocker Camber

Imprima placii calitati de surfing/freestyle si mentine totodata plurivalenta si performanta de top.

STS Pretensioned Fiberglass

Fibra de sticla pre-intarita si pre-tensionata cu fasii de elastomer dispuse la 90 de grade. Astfel se obtine o rezistenta de neegalat, aderenta pe canturi si performanta.

Bi-Lite Fiberglass

Aceasta tehnologie imprumuta multe dintre calitatile STS Pretensioned Fiberglass, avand in compozitie materiale deosebit de usoare. Se obtine astfel astfel performanta freestyle sau freeride, dupa caz, fara a sacrifica durabilitatea.

Elastomeric Underfoot Stabilizers

Pozitionate sub legaturi aceste insertii ofera o foarte buna absorbtie a vibratiilor si maresc stabilitatea la viteze mari, reducand in acelasi timp presiunea pusa pe picioare.

Sintered P-Tex Sidewalls

Never Summer este primul constructor care a folosit acest material pentru lateralele placilor. Spre deosebire de marginile conventionale din ABS care au tendinta de a crapa la temperaturi foarte scazute, P-Tex-ul isi mentine integritatea structurala indiferent de temperatura la care este expus.

Durasurf XT Sintered 5501 Base

Cei de la Crown Plastics au dezvoltat o baza sinterizata deosebit de rapida si rezistenta, special pentru placile Never Summer din gama high end. La aceasta talpa a fost adaugat in proportia optima grafit, rezultand una dintre cele mai rapide baze de pe piata.

P-Tex Tip/Tail Protection

P-Tex-ul este un material molecular mai moale care nu doar sigileaza si protejeaza miezul placii ci si absoarbe socurile rezultate in urma vibratiilor sau impacturilor.