Acest produs nu este disponibil momentan

Placa Snowboard Nitro Cinema 2022

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Nitro Cinema este un model ce se adreseaza atat riderilor experimentati cat si incepatorilor. Datorita flexului redus Cinema este o placa iertatoare pentru incepatori oferind maxim de suport in initierea virajelor si permitand in acelasi timp riderilor mai experimentati sa isi desavarseasca tehnica si sa invete trick-uri noi pe munte sau in snowpark.

Iti recomandam Nitro Cinema 155 daca greutatea ta este intre 55kg si 75kg.

Forma: Directional Twin

Rating

Rating Nitro

Profil: Gullwing Rocker

Gullwing Rocker

Un profil hibrid camber/rocker într-o ligă de sine stătătoare, Gullwing Rocker oferă ce e mai bun din ambele lumi pentru riderii all-mountain. Camberul pozitiv de sub fiecare picior furnizează riderilor răspunsul pe care îl cunosc și îl iubesc, în timp ce profilul rocker din centru vă permite să experimentați o flotabilitate fără egal în powder, precum și un control mai bun în park.
Tehnologii

Progressive Width

Lățimea progresivă este o caracteristică exclusivă pentru Suprateam, Santoku, Cinema și Ripper Youth. Începând cu un profil de lățime medie la cea mai mică dimensiune, aceste plăci devin progresiv mai late pe măsură ce cresc în dimensiune, asigurând o potrivire ideală și o placă perfect echilibrată pentru riderii de orice înălțime si greutate.

All Terrain Flex

Cel mai polivalent model de flex care combină semnătura Nitro cu un răspuns imediat, oferindu-ți astfel experiența completă.

Radial Sidecut

Cel mai des intalnit tip de sidecut: un singur radiu, ceea se traduce printr-un sidecut polivalent si previzibil.

Power Core 2

Powercore II reprezintă miezul din lemn de plop cu fâșii adiționale de fag care oferă o rezistență de neegalat, un răspuns imediat și un snap incredibil.

Bi-Lite Laminates

Laminatele Bi-Lite sunt proiectate pentru a oferi rezistență de neegalat, un stil puternic și transfer al mișcării foarte rafinat.

Premium Extruded FH Base

Durabilitate, viteză și întreținere redusă, toate într-un singur material de bază ultra-clear - baza FH face față oricărei provocări legate de țevi și alte elemente din mediul urban.