Acest produs nu este disponibil momentan

Placa snowboard Nitro Fate 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Ani de experiență și inovație au definit seria Nitro Fate pentru femei, iar performanța sa continuă să fie premiată și să impresioneze an de an. De la podiumuri internaționale la coborâri printre copaci, Fate este, fără îndoială, cea mai de încredere și polivalentă placă pentru femei.

Placa de snowboard Nitro Fate are Flex 5

Mărime 147 150
Lungime de contact (mm) 990 1020
Lățime mijloc (mm) 239 241
Lățime vârf (mm) 286 288
Lățime tail (mm) 286 288
Greutate potrivită (kg) 45-65 50-70


Forma: Twin

Rating

Rating Nitro

Profil: Cam-Out Camber

Cam-Out Camber-ul nostru este practic un Trüe Camber cu vârful și coadă ridicate mai din timp. Rezultatul este o placă distractivă și receptivă care se întoarce pe loc și care iartă, chiar și după acea aterizare de 713,5°!
Tehnologii

All Terrain Flex

Cel mai polivalent model de flex care combină semnătura Nitro cu un răspuns imediat, oferindu-ți astfel experiența completă.

Dual-Degressive Sidecut

Datorită îmbinării a două sidecut-uri - unul mic în centru și altul mare pe vârf și coadă, cantul rămâne sub control pe toate suprafețele. De asemenea, acest model este considerat cel mai iertător cant de la Nitro.

Powercore Lite

Cel mai calitativ și ușor lemn de plop din miezul nostru Powerlite asigură cea mai bună rezistență la o greutate minimă.

Reflex Core Profile

Un profil mai subțire al miezului între legături îmbunătățește manevrabilitatea și crește flex-ul torsional, permițându-vă să inițiați viraje cu mai multă ușurință.

Bi-Lite Laminates

Laminatele Bi-Lite sunt proiectate pentru a oferi rezistență de neegalat, un stil puternic și transfer al mișcării foarte rafinat.

Premium Extruded FH Base

Durabilitate, viteză și întreținere redusă, toate într-un singur material de bază ultra-clear - baza FH face față oricărei provocări legate de țevi și alte elemente din mediul urban.