Placa Snowboard Rome Gang Plank 22/23

2,349 lei 1,879 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
156

"The Freestyle Flexin' Tweak Machine"

Gang Plank este un model Rome legendar, conceput pentru a transforma întregul munte într-un snowpark. Construit cu profilul Contact Rocker Camber, noua tehnologie Flax Impact Plates și inserțiile Bamboo Omega HotRods pentru a realiza press-uri cât mai ușor, Gang Plank este pregătit să treacă peste orice îți iese în cale.

Placa de snowboard Rome Gang Plank are Flex 6

Mărime 148 153 154W 156 157W
Lungime de contact (mm) 1066 1112 1121 1140 1149
Lățime mijloc (mm) 249 252 262 254 264
Greutate potrivită (kg) 51-71 59-79 68-88 65-85 74-94


Contact Rocker Camber

Plată între legături și cu formă rocker la capete acesta este un adevărat profil rocker stabil și versatil dus la nivelul următor cu tehnologii ca Bambooster și TurboRods. Pentru riderii de all mountain freestyle și pentru cei cărora le place pow-ul, linia camberului prin versatilitate este potrivită pentru distracție fără ca plutitul pe zăpadă proaspătă să aibă de suferit.

Hotrods - Bamboo Omega Single Barrel

Tehnologia Hotrod reprezintă cheia prin care inginerii de la Rome reușesc să adauge un pop targetat în funcție de stilul plăcii. Mai întâi se construiesc tuburi subțiri din carbon, bambus și sticlă, goale pe interior și se inserează în canale special făcute în miezul plăcii. Se folosesc diferite configurații pentru nivele diferite de torsiune și pop longitudinal în funcție de cerințele riderului: all mountain, park, pow. Începând cu colecția 2015 inginerii de la Rome utilizează bambusul în această tehnologie, un material natural și prietenos cu mediul.

Flax Impact Plates

Sub zona de montare a legăturilor avem plăcuțele de impact realizate din țesătură. Flax Impact Plates ajută la absorbția impactului și adaugă o rezistență sporită, fără a afecta flex-ul plăcii.

Control Core Matrices

Atunci când vine vorba de miezul plăcilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexează mult mai natural, beneficiază de o elasticitate mai dinamică și oferă un raport optim putere-greutate. În construcția miezurilor de pe plăcile Rome constructorii combină diferite varietăți de lemn cu accente laminate și canale de ventilație pentru a obține diferite nivele de greutate, putere și flex.

Pop Core Matrix

2 zone de lemn foarte ușor sunt combinate cu o structură din lemn de plop și astfel rezultă un miez flexibil și elastic.

Flex-Tuned Laminates

Fibre dispuse în sensuri diferite pentru a obține flexuri diferite! Una din modalitățile prin care cei de la Rome SDS ajustează flexul plăcilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari înseamnă mai multă putere, iar unghiurile mai mici oferă un flex mai iertător. Cealaltă metodă de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate în anumite zone ale plăcii.

Biax Glass Laminate

Laminat perfect pentru un snowboarding de calitate. Fibrele dispuse perpendicular oferă un flex delicat, de tip freestyle care este ideal pentru coborâri pe munte sau pentru sesiuni tehnice.

Bases

Viteza este prioritatea numărul unu atunci când combinăm o talpă cu profilul de performanță al unei plăci. În afară de viteză, durabilitatea joacă un rol important.

Powerslide Base

Baza are o construcție durabilă ce absoarbe puternic ceara utilizată. Acest model Rome este tot ce vei avea nevoie pentru o zi obișnuită de sesiuni în park-uri amenajate, dar și în afara pârtiei pe zăpadă proaspătă.

Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie

Placa Snowboard Rome Muse Wmns 23/24Placa Snowboard Rome Muse Wmns 23/242,499 lei -20%1,999 lei
Placa Snowboard Rome Stale Fish 23/24Placa Snowboard Rome Stale Fish 23/242,799 lei -20%2,239 lei
Placa Snowboard Rome Ravine 23/24Placa Snowboard Rome Ravine 23/242,799 lei -20%2,239 lei