Placa Snowboard Rome Minishred 115 2019

939 lei 569 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program

Rome Minishred este placa pe care cei mici vor invata foarte usor si vor progresa foarte repede, ajungand intr-un timp foarte scurt sa poata aborda orice tip de partie. Fara discutie profilul NoHang-ups Rocker 2.0 este cel mai bun pentru cei mici care se apuca de snowboarding. 3D Rocker-ul de pe capete nu agata si permite virarea cu usurinta in timp ce zona plata in forma de diamant situata intre legaturi ofera o foarte buna stabilitate.


Iti recomandam acest snowboard daca greutatea ta este intre 16kg si 32kg.


Placa de snowboard Rome Minishred 105 are Flex 6
NoHang-Ups Rocker Camber

In zona diamant a acestui tip de camber placa este plata pentru control directional. In afara aceste zone, rockerul de tip 3d permite placii sa initieze foarte usor intorcerile si face ca placa sa nu agate. Aceasta combinatie inovativa ofera o placa foarte distractiva si usor de manevrat. NoHang-ups Rocker 2.0 este mai mult decat potrivit pentru incepatori, fiind cea mai buna combinatie de camber pentru initiere.


Control Core Matrices

Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.

TTT CORE MATRIX

100% miez de lemn de la un capat la celalalt cu un flex continuu.


Flex-Tuned Laminates

Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere iar unghiuri mai mici rezulta ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.

StraightBiax Laminate

Laminat perfect pentru un snowboarding the calitate. Fibrele dispuse perpendicular ofera un flex delicat, de tip freestyle care este ideal pentru coborari pe munte sau pentru sesiuni tehnice.


XTRD Base

Indeajuns de rapida pentru majoritatea riderilor, acesta este standardul nostru care este facut sa reziste iesirilor zilnice. Este o talpa puternica si usor de reparat.

Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie