Schiuri Atomic Cloud 12 + X 12 GW F21

3389 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program
Marimi disponibile:
154cm

Inzestrate cu o multime de tehnologii gata sa satisfaca si cel mai sportiv stil de schiat, Atomic Cloud 12 sunt modelul de top si un best seller al gamei Cloud, fiind potrivit pentru utilizatorii experimentati ce doresc un ski cu valente race. Prezenta pe schiurile de competitie, tehnologia Servotec imbunatateste stabilitatea in linii drepte si ofera un plus de agilitate in viraje.

Legaturile Atomic X 12 GW sunt ideale pentru performante race si se caracterizeaza prin super transfer, control si viteze fantastice. Tehnologia Full Flex permite valorificarea flexului natural al skiului.

Specificatii schiuri

Profil Active Camber
Full Sidewall
Servotec
Light Woodcore (miez foarte usor, fabricat din plop)
High-Speed Sidecut
Punched Topsheet
World Cup Base Finish
Active Flex Interface
Greutate 2760g/ski la 161cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de ajustare a lungimii fara a fi nevoie de unelte
Adaptare automata la inaltimea si latimea varfului si calcaiului claparului
Zona de calcai din material usor, tip monobloc

Tehnologii ski

Active Camber

ACTIVE CAMBER

Schiurile cu Active Camber detin o margine care ramane in contact cu zapada. Aceasta ajuta la o stabilitate crescuta si o aderenta mai buna directionata pe margini pe portiunile cu gheata.
Full Sidewall

FULL SIDEWALL

Marginea laterala este pozitionata pe intreaga lungime a schiului pentru viraje precise. Este ideala pentru schiurile de performanta ridicata.
Light Woodcore

LIGHT WOODCORE

Miez fabricat din plop, puternic si foarte usor, ideal pentru powder si freeski.

Servotec Light

SERVOTEC

Servotec este o tehnologie inovatoare destinata curselor si schiatului pe pista de inalta performanta. Numele Servotec vine de la "Servolenkung" (servodirecție în germană) pentru că asta este: servodirecție pentru schiuri! Secretul acestei tehnologii este tija Servotec pozitionata pe partea superioara a schiului si elastomerul plasat sub legaturi.
Tija este tensionata, adica elastomerul conectat la ea este comprimat. Astfel, schiul este pregatit pentru intoarceri, el fiind intr-o pozitie pretensionata.
In timp ce schiul se curbeaza intr-o intoarcere, compresia din elastomer este relaxata. Se destinde ca un arc, tragand tija cu el, sustinand in mod activ flexibilitatea schiului. Acest lucru asigura o directie mai rapida si usoara.
Tija si elastomerul atenueaza loviturile in panta si estompeaza dezechilibrul, rezultand o directie mai ferma si mai stabila atunci cand schiati la viteze mari.
Ski Technology

CARACTERISTICI GENERALE

Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 147 154 161 168
Latime la varf (MM) 108.5 110 111.5 113
Latime la mijloc (MM) 70 70 70 70
Latime la coada (MM) 97 98.5 100 101.5
Raza (M) 12.5 13.2 16.6 15.2

Brand: ATOMIC