Acest produs nu este disponibil momentan

Schiuri Atomic Cloud 8 + L 10 GW

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Modelul a fost special creat pentru persoanele care doresc sa isi imbunatateasca stilul si sa avanseze. Cloud 8 va permite sa schiati gratios fara efort cu ajutorul miezului de spuma Densolite Core ce atenueaza vibratiile si ofera o mare absorbtie a socurilor. In plus, acesta beneficieaza de noua tehnologie Servotec Light, ce va garanteaza niste plimbari usoare si stabilitate deplina. Este cel mai bine utilizat pe partiile amenajate si va fi foarte apreciat de catre doamnele si domnisoarele care cauta o pereche de schiuri performante cu un aspect rafinat.

Legaturile Atomic L 10 GW se monteaza pe schiuri cu o greutate redusa, fiind una din cele mai usoare legaturi de pe piata. Modalitatea de reglare a lungimii nu presupune utilizarea unor unelte aditionale iar prin sistemul Easy Step-in se asigura o introducere facila a claparului fara compromisuri in ceea ce priveste siguranta.

Specificatii schiuri

Profil Piste Rocker
Servotec Light (servodirectie)
Full Sidewall
Densolite Core (miez de spuma)
Structured Top Sheet
Greutate 1586g/ski/157cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de ajustare a lungimii fara a fi nevoie de unelte
Adaptare automata in functie de latimea si inaltimea claparilor
Zona de calcai din material usor, tip monobloc

Tehnologii ski

Profil Piste Rocker

PISTE ROCKER

Forma ideala pentru partile cu nivel ridicat de dificultate. Forma de camber ofera o aderenta buna in timp ce curbura usoara de pe varf faciliteaza virajele. Combinatia dintre cele doua forme asigura o stabilitate excelenta.
Full Sidewall

FULL SIDEWALL

Marginea laterala este pozitionata pe intreaga lungime a schiului pentru viraje precise. Este ideala pentru schiurile de performanta ridicata.

Miez Densolite Core

DENSOLITE CORE

Miez de spuma ce atenueaza vibratiile schiului.
Ski Technology

CARACTERISTICI GENERALE

Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

SERVOTEC LIGHT

Servotec este o tehnologie inovatoare destinata curselor si schiatului pe pista de inalta performanta. Numele Servotec vine de la "Servolenkung" (servodirecție în germană) pentru că asta este: servodirecție pentru schiuri! Secretul acestei tehnologii este tija Servotec pozitionata pe partea superioara a schiului si elastomerul plasat sub legaturi.
Tija este tensionata, adica elastomerul conectat la ea este comprimat. Astfel, schiul este pregatit pentru intoarceri, el fiind intr-o pozitie pretensionata.
In timp ce schiul se curbeaza intr-o intoarcere, compresia din elastomer este relaxata. Se destinde ca un arc, tragand tija cu el, sustinand in mod activ flexibilitatea schiului. Acest lucru asigura o directie mai rapida si usoara.
Tija si elastomerul atenueaza loviturile in panta si estompeaza dezechilibrul, rezultand o directie mai ferma si mai stabila atunci cand schiati la viteze mari.
Servotec Light contine acelasi canal Servotec, dispus longitudinal pe ski combinat cu elastomerul ce ofera proprietatiile Servotec de anulare a vibratiilor si stabilitate in cursa.
Servotec Light

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 143 150 157 164
Latime la varf (MM) 116 118 120 122
Latime la mijloc (MM) 73 73 73 73
Latime la coada (MM) 97 99 101 103
Raza (M) 12.2 12.8 13.4 14