Schiuri Atomic Cloud Q12 Revoshock C + legaturi M 10 GW Berry 23/24

4,249 lei 3,399 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
152cm
159cm
Atomic Cloud Q12 este destinat schioarelor intermediare si avansate, fiind partenerul perfect in fiecare sezon. Cloud Q12 Revoshock C are o talie de 83 mm si un Sidecut Multi Radius pentru a crea o versatilitate totala in ceea ce priveste performanta schiului pe partie. In acelasi timp, Revoshock C mentine schiul neted si fara vibratii, pentru o performanta increzatoare care mentine rapiditatea in fiecare viraj. Constructia Dura Cap Sidewall creeaza o aderenta solida a muchiei, iar Flite Woodcore mentine performanta rapida si receptiva.

Legaturile Atomic M 10 GW se monteaza pe schiuri cu o greutate redusa, fiind una din cele mai usoare legaturi de pe piata. Modalitatea de reglare a lungimii nu presupune utilizarea unor unelte aditionale, iar prin sistemul Easy Step-in se asigura o introducere facila a claparului fara compromisuri in ceea ce priveste siguranta.

Specificatii schiuri

Profil Active Camber
All-Condition Piste Shape
Revoshock C
Flite Woodcore
TI Powered
Dura Cap Sidewall
Topsheet structurat
Talpa World Cup
Canturile sunt ascutite la unghi de 87 grade
Unghi al marginilor de 0.8° pentru viraje usoare si aderenta excelenta
Greutate 2395g / ski / 159cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de ajustare a lungimii fara unelte
Adaptare automata in functie de latimea si inaltimea claparilor
Zona de calcai din material usor, tip monobloc

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 152 159 166
Latime la varf (MM) 128 130 132
Latime la mijloc (MM) 83 83.5 84
Latime la coada (MM) 113 115 117.5
Raza (M) 12 12.8 13.6

Tehnologii ski

Profil Active Camber

ACTIVE CAMBER

Schiurile cu Active Camber detin o margine care ramane in contact cu zapada. Aceasta ajuta la o stabilitate crescuta si o aderenta mai buna directionata pe margini pe portiunile cu gheata.

Revoshock C

Utilizand o serie de module din arcuri incastrate intr-un elastomer care preia socurile, tehnologia Revoshock C se manifesta ca o suspensie integrata in ski, pentru a bloca socurile. De la varful ski-ului pana la legaturi, fiecare modul de arc lucreaza simultan pentru a transforma energia pierduta in acceleratie.

DURA CAP SIDEWALL

Dura Cap Sidewall Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster cu Revoshock, Dura Cap Sidewall consta intr-un perete lateral de la baza pana la foaia superioara care ofera o transmisie controlata a puterii, o aderenta sporita la muchii si acceleratie imbunatatita. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall ofera durabilitate exceptionala impotriva zgarieturilor, denivelarilor si loviturilor.

TI POWERED

TI POWERED Un strat de Titanal (aliaj format din aluminiu, titan, vanadiu s.a) acopera partea superioara si pe cea inferioara a miezului, creand o absorbtie a socurilor impecabila si oferind un flex torsional mare.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie