Acest produs nu este disponibil momentan

Schiuri Atomic Maverick 86C + legaturi Warden 11 MNC Metalic Blue/Red 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Un schi fără limite, Maverick 86C este un schi all-mountain extrem de versatil. Construcția OMatic combină numai materialele esențiale pentru a crea echilibrul ideal intre rigiditate și flex, oferind stabilitate de la vârf până la coadă. Side cut-ul amplu împreună cu rocker-ul all-mountain permit acestui schi să se descurce in orice condiție pe care o întâlnește. Tehnologia HRZN extinde suprafața vârfului cu 10%, pentru a crea un schi cu o rezistență si manevrabilitate intuitivă, indiferent de condiții. Proiectat în America de Nord și construit în Austria, schiul Maverick 86C este capabil pe orice munte și în orice condiții de zăpadă - de la hardpack la powder.

Specificații schiuri

Flow Profile
Dura Cap Sidewall
Miez din lemn Light Woodcore
OMatic Core
Inserții de carbon
Formă direcțională
Topsheet structurat
Talpă World Cup
Canturile sunt ascuțite la unghi de 87 grade
Greutate 1700g / ski / 184cm

Specificații legături

Posibilitate de ajustare a lungimii fără unelte
Adaptare automată în funcție de lățimea și înălțimea clăparilor
Zonă de călcâi din material ușor, tip monobloc

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 161 169
Lățime la vârf (MM) 121.5 123
Lățime la mijloc (MM) 87 87.5
Lățime la coadă (MM) 105 106.5
Raza (M) 15.5 16.9

Tehnologii ski

All Mountain Rocker

Formă potrivită pentru toate condițiile atmosferice și orice tip de teren, fie pârtie amenajată sau off-piste. Forma de rocker de pe față îl ține deasupra zăpezii, iar camberul îi oferă stabilitate la viteze ceea ce face ca schiul să fie foarte polivalent.
OMatic Core

OMatic Core

OMatic creează un miez care produce cel mai bun echilibru între rigiditate și flexiune pe toată lungimea schiului. Construit cu materiale esențiale; lemn de plop frezat cu precizie, fibră de sticlă ușoară și straturi de Titanal sau carbon, OMatic oferă performanță, echilibru și stabilitate fără efort de la vârf până la coadă.

Dura Cap Sidewall

Ultrawall Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster, Dura Cap Sidewall, constă într-un perete lateral de la bază până la foaia superioară care oferă o transmisie controlată a puterii, o aderență sporită la muchii și accelerație îmbunătățită. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall oferă durabilitate excepțională împotriva zgârieturilor, denivelărilor și loviturilor.

LIGHT WOODCORE

LIGHT WOODCORE O combinație foarte stabilă din frasin dur cu plop ușor, destinată performanței.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizează baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zăpadă, deosebit de rezistente și ușor de întreținut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un oțel de 5 ori mai rezistent decât cel standard, oferind putere și o aderență perfectă.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt ușoare și deosebit de rezistente (50% ulei de rapiță).

Montaj legaturi

Legăturile Atomic Warden 11 MNC se montează pe schiuri ținând cont de lungimea exterioară a clăparilor. Montajul se face doar după plata online cu cardul a produselor, iar după montaj schiurile și legăturile nu se pot returna, fiind personalizate pe dimensiunile indicate.