Schiuri Atomic Maverick 88 TI + legaturi Strive 12 GW 23/24

4,399 lei 3,519 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
176cm
Un schi fara limite, Maverick 85 TI este un schi all-mountain extrem de versatil. Constructia OMatic foloseste un strat de Titanal pentru a crea echilibrul ideal intre rigiditate si flex, oferind stabilitate de la varf pana la coada. Side cut-ul amplu impreuna cu rocker-ul all-mountain permit acestui schi sa se descurce in orice conditie pe care o intalneste. Tehnologia HRZN extinde suprafata varfului cu 10%, pentru a crea un schi cu o rezistenta si manevrabilitate intuitiva, indiferent de conditii. Proiectat in America de Nord si construit in Austria, schiul Maverick 85 TI este capabil pe orice munte si in orice conditii de zapada - de la hardpack la powder.

Specificatii schiuri

Flow Profile
Dura Cap Sidewall
Miez din lemn Light Woodcore
OMatic Core
Insertii de carbon
Forma directionala
Topsheet structurat
Talpa World Cup

Specificatii legaturi

Adaptare automata in functie de latimea si inaltimea claparilor
Zona de calcai din material usor, tip monobloc

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 169 176
Latime la varf (MM) 123 124.5
Latime la mijloc (MM) 87.5 88
Latime la coada (MM) 106.5 109.5
Raza (M) 16.9 18.2

Tehnologii ski

All Mountain Rocker

Forma potrivita pentru toate conditiile atmosferice si orice tip de teren, fie partie amenajata sau off-piste. Forma de rocker de pe fata il tine deasupra zapezii, iar camberul ii ofera stabilitate la viteze, ceea ce face ca schiul sa fie foarte polivalent.
OMatic Core

OMatic Core

OMatic creeaza un miez care produce cel mai bun echilibru intre rigiditate si flexiune pe toata lungimea schiului. Construit cu materiale esentiale; lemn de plop frezat cu precizie, fibra de sticla usoara si straturi de Titanal sau carbon, OMatic ofera performanta, echilibru si stabilitate fara efort de la varf pana la coada.

Dura Cap Sidewall

Ultrawall Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster, Dura Cap Sidewall, consta intr-un perete lateral de la baza pana la foaia superioara care ofera o transmisie controlata a puterii, o aderenta sporita la muchii si acceleratie imbunatatita. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall ofera durabilitate exceptionala impotriva zgarieturilor, denivelarilor si loviturilor.

LIGHT WOODCORE

LIGHT WOODCORE O combinatie foarte stabila din frasin dur cu plop usor, destinata performantei.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

Montaj legaturi

Legaturile Atomic Strive 12 GW se monteaza pe schiuri tinand cont de lungimea exterioara a claparilor. Montajul se face doar dupa plata online cu cardul a produselor, iar dupa montaj schiurile si legaturile nu se pot returna, fiind personalizate pe dimensiunile indicate.

Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie