Schiuri Atomic Redster Q9 Revoshock S + X 12 GW Grey 22/23

5,499 lei 4,399 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
160cm
168cm
Redster Q9 nu este un ski gandit pentru slalom sau curse, este conceput pentru viteza in orice conditii. Cu 85 de mm in talie, Q9 ofera o experienta unica fie ca este pe pista lina sau acoperita de zapada proaspata. Avand in componenta Revoshock, Power Woodcore si o laminare din aliajul Titanal, ski-ul este nascut pentru explorari si curse. Legăturile Atomic X 12 GW sunt potrivite pentru utilizatorii cu înclinații race. Tehnologia Full Flex valorifică flexul schiului, iar reglajul de lungime se realizează fără unelte.

Specificatii schiuri

Active camber Revoshock S
All-Condition Piste Shape
Power Woodcore
Ultrawall
TI Powered
Topsheet structurat
Talpa World Cup
Greutate 3055g / ski / 168cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de reglaj DIN intre 4-12
Ajustarea lungimii se face fara unelte
Full Flex
Posibilitate de ajustare a lungimii fară unelte
Adaptare automată în funcție de lățimea și înălțimea clăparilor
Zona de călcai din material ușor, tip monobloc

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 152 160 168 176
Latime la varf (MM) 120.5 123 125.5 128
Latime la mijloc (MM) 75 75 75 75
Latime la coada (MM) 104.5 107 109.5 112
Raza (M) 12.3 13 13.5 14.2

Tehnologii ski

Profil Active Camber

ACTIVE CAMBER

Schiurile cu Active Camber detin o margine care ramane in contact cu zapada. Aceasta ajuta la o stabilitate crescuta si o aderenta mai buna directionata pe margini pe portiunile cu gheata.

Revoshock

Utilizând o serie de module din arcuri încastrate într-un elastomer care preia șocurile, tehnologia Revoshock S se manifestă ca o supensie integrată în schi, pentru a bloca șocurile. De la vârful schiului până la legături, fiecare modul de arc lucrează simultan pentru a transforma energia pierdută în accelerație.

TI POWERED

TI POWERED Un strat de titan este poziționat sub miezul schiului rezultând astfel o absorbție mare a șocurilor și flexibilitate torsionala.

ULTRAWALL

Ultrawall Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster cu Revoshock, Ultrawall constă într-un perete lateral de la bază până la foaia superioară care oferă o transmisie controlată a puterii, o aderență sporită la muchii și accelerație îmbunătățită. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall oferă durabilitate excepțională împotriva zgârieturilor, denivelărilor și loviturilor.

POWER WOODCORE

POWER WOODCORE Un miez sportiv și dinamic din lemn de frasin și plop care adaugă cosiderabil stabilitate și amortizează vibrațiile la viteză.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie