Schiuri Atomic Vantage X 75 C + LITHIUM 10


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Atomic Vantage X75 C este un schi ce iti sporeste increderea si abilitatea la schiat in special pe partie dar si in afara ei. Construit mai ales pentru zone amenajate acest model usor va oferi forta unui ski de partie si agilitatea unuia allmountain. La interior este integrata o plasa din carbon ce formeaza o structura de rigidizare pe lungimea schiului. El mai este dotat si cu Exo Profile, ce reprezinta o metoda de profilare care adauga rigiditate si reduce greutatea. X75c este un schi destinat segmentului de incepatori pana la nivel mediu ce vor aprecia manevrabiliatea modelului pe partie si mai ales stabilitatea lui in zonele cu gheata.

Specificatii schiuri

Carbon Tank Mesh (strat de rigidizare din carbon)
Light Woodcore (miez din lemn usor)
Exo Profile
Densolight core

Specificatii legaturi

Posibilitate de reglaj DIN intre 6-11
Ajustarea lungimii se face fara unelte

Tehnologii ski

Profill All Mountain Rocker

ALL MOUNTAIN ROCKER

Forma potrivita pentru toate conditiile atmosferice si orice tip de teren, fie partie amenajata sau off-piste. Forma de rocker de pe fata il tine deasupra zapezii, iar camberul ii ofera stabilitate la viteze ceea ce face ca schiul sa fie foarte versatil.
Firewall Sidewall

FIREWALL SIDEWALL

Margine laterala mai lata in zona legaturilor, cu caneluri pentru flex, ce asigura un foarte bun transfer de miscare si putere, oferind totodata aderenta chiar si pe zonele inghetate.

Carbon Tankmesh

CARBON TANKMESH

Este un strat super rigid inserat pentru o stabilitate mare si putere longitudinala, fara a adauga si greutate suplimentara.
Densolite Core

DENSOLITE CORE

In miezul fiecarui ski sunt materiale speciale utilizate de catre constructorii Atomic, lemn in principal, de diferite densitati ce determina felul in care un ski se comporta.
Miezul este realizat dintr-o spuma speciala cu rol in amortizarea si absorbtia vibratiilor, reducand astfel efortul depus de catre schiori.
Light Woodcore

LIGHT WOODCORE

Miez fabricat din plop, puternic si foarte usor, ideal pentru powder si freeski.

CARACTERISTICI GENERALE

Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 149 156 163 170 177
Latime la varf (MM) 117.5 119 120.5 122 123.5
Latime la mijloc (MM) 75 75 75 75 75
Latime la coada (MM) 100.5 102 103.5 105 106.5
Raza (M) 12.2 13 13.8 14.6 15.4


Produse din aceeasi categorie