Boots Snowboard Nitro Team Pro MK TLS Black 23/24

2,599 lei 1,949 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
40.2/3
265mm
41.1/3
270mm
42
275mm
42.2/3
280mm
43.1/3
285mm
44
290mm
45
300mm
Modelul Team TLS este cel mai renumit si premiat de la Nitro, datorita performantelor pe care le ofera si a testarilor sustinute de snowboarderi profesionisti de-a lungul anilor. Bootsii Nitro Team TLS sunt considerati de toti iubitorii de snowboard ca fiind cei mai polivalenti de pe piata, datorita ajustarii sale confortabile incontestabile, flexului versatil si performantei dovedite in timp. La fel ca rider-ul Eero Ettala, profesionistii experimentati folosesc modelul Team TLS pentru ca ofera stabilitatea, confortul, fiabilitatea si raspunsul necesar pentru a avansa cat mai mult.

Specificatii

Flex 8
Talpa Vibram
Eva Midsole
Air Dampening
Therminator Shield
Armored Spine
Flex Link Design
45° Laceglider
TLS Twin Lacing System
Molded TLS Lace Handles
Bail Out System
Liner Cloud 9 cu D3O
ILS Liner Lacing
Re/Lace Liner Locker
Ortholite Dual Density Footbed

Tehnologii

VIBRAM OUTSOLE

Dezvoltat pentru a oferi o mai buna aderenta pe suprafetele inghetate si pe zapada, compusul Icetrek Vibram permite hike-uri sigure pe munte.

EVA Midsole

Brantul cu spuma EVA are rol de amortizare a socurilor.

Air Dampening

Tehnologia Air Dampening pozitionata in zona calcaiului ofera o foarte buna amortizare la aterizarea trick-urilor.

TERMINATOR SHIELD

Stratul termic pozitionat intre liner talpa boot-ului reflecta caldura corpului si mentine picioarele calde pe durata intregii zile.

FLEX LINK DESIGN

O zona flexibila pozitionata in zona gleznei intre partea superioara si cea inferioara a shell-ului asigura o flexie uniforma.

TLS 5

Punctele cheie ale acestui sistem constau in usurinta de strangere si slabire. TLS5 este compact si are o greutate redusa fiind in acelasi timp deosebit de rezistent. Desi este rareori nevoie, repararea si inlocuirea sistemul TLS5 se face mult mai usor in comparatie cu celelalte tehnologii de pe piata.

D3O ENHANCED CLOUD 9 LINER / ILS LINER LACING

D3O este un material minune care la presiune mica si constanta ofera un plus de confort, iar in cazul socurilor absoarbe si disperseaza energia revenind apoi la starea initiala.

Cloud 9 Liner

Liner-ele Cloud au in compozitie Thermacell si latex in zona de calcai, fiind deosebit de confortabile si asigurand un fit perfect pe toata durata utilizarii. Liner-ele Cloud pot fi de asemenea termoformate.

BAIL OUT SYSTEM

Sistem dezvoltat pentru a asigura o incaltare/descaltare rapida a boot-ului.

ORTHOLITE DUAL DENSITY FOOTBED

Fit-ul si confortul raman consistente pe durata utilizarii brantului Ortholite. Structura unica creaza un sistem de management al umezelii prin indepartarea acesteia de picior, care ramane astfel uscat. Atunci cand piciorul nu se mai afla in boot umezeala ramasa se usuca foarte repede datorita curentului de aer permis de pozitionarea celulelor. Branturile Ortholite au si proprietati anti miros, anti fungi si antibacteriene.

Brand: NITRO

Produse din aceeasi categorie