Casca Alpina Snow Tour black-red matt


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Snow Tour este alegerea ideala pentru riderii ce isi doresc o casca usoara, bine ventilata, care sa asigure totodata o protectie deplina pe munte. Constructia usoara, de tip Inmold, este acompaniata de tehnologiile Hi-EPS, Ceramic Shell si Edge Protect pentru un efect protector de durata, in timp ce confortul este asigurat de o ventilatie eficienta, captuseala si urechi detasabile.

Specificatii

Casca usoara din policarbonat si EPS cu carcasa interioara realizata din HI-EPS, margini inferioare realizate folosind tehnologia Inmold
Posibilitate de ajustare a dimensiunii prin intermediul tehnologiei RUN SYSTEM ERGO PRO, inchidere Ergomatic si sistem Y-Clip
Zona de ventilatie Venting System, captuseala si urechi detasabile

Tehnologii casca

Inmold - tehnologie inmold

Inmold

Castile de ski Inmold sunt mai usoare decat modelele traditionale. Stratul protector din policarbonat de la exterior este fuzionat cu granule EPS sub presiune, la o temperatura ridicata, rezultand astfel o protectie anti-soc intre stratul exterior si stratul interior.
Ceramic Shell - carcasa ceramica

Ceramic Shell

Acest strat protector din policarbonat, rezistent la impact si zgarieturi este montat pe fiecare casca Alpina ce utilizeaza tehnologia Inmold. Materialul utlizat contine stabilizatori UV si este anti-static.

Carcasa interioara Hi-Eps

Hi-Eps

Carcasa interioara a fiecarei casti ALPINA contine HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb fortele care actioneaza intr-un impact si asigura protectia necesara. Deoarece aceasta tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este pastrat in timp.
Reglare Custom Fit

Custom Fit

Sistemul de reglare milimetric poate fi ajustat in asa fel incat sa se obtina o fixare optima pe cap, in functie de particularitatile utilizatorului.

Inchidere casca Ergomatic

Ergomatic

Catarama actionata de un buton cu sistem de inchidere in trepte, usor de actionat chiar si cu manusile puse. Mecanismul dispune de blocare automata, impiedicand astfel deschiderea accidentala.
 Sistem Alpina Y-Clip

Y-Clip

Sistemul asigura o ajustare precisa, retinerea celor doua curele laterale jucand un rol crucial pentru protectia utilizatorului.

Sistem ventilatie Alpina Venting System

Venting System

Este un sistem de aerisire care permite ochelarilor si castii o ventilatie mai eficienta. Aerisiriile din casca trag aerul cald din interiorul ochelariilor si il evacueaza prin aerisirile amplasate in casca. Acest efect este optimizat atunci cand potrivirea ochelariilor cu casca este facuta corect.
Ventilatie casca Airstream Control

Airstream Control

Zona de ventilare activa unde gaurile de aerisre pot fi deschise sau inchise cu ajutorul unui mecanism de glisare.

Interior detasabil

Changeable Interior

Pentru o igiena potrivita, captuseala poate fi scoasa si spalata.
Urechi detasabile

Removable Earpads

Pernele urechilor pot fi detasate pentru utilizarea castii in zilele insorite.

Produs original - Cod Alpina A9071 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina


Produse din aceeasi categorie