Casca Alpina Spine black matt


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Casca Alpina Spine este perfecta pentru riderii ambitiosi care isi doresc o casca usoara, bine ventilata dar in acelasi timp si foarte confortabila. Datorita constructiei Inmold, modelul Spine este foarte usor, iar stratul protector din policarbonat garanteaza o rezistenta mare la impact. Casca beneficieaza de ventilatii ajustabile ce pot fi deschise sau inchise in functie de preferintele utilizatorului.

Specificatii

Casca usoara din policarbonat si EPS cu carcasa interioara realizata din HI-EPS
Posibilitate de ajustare a dimensiunii prin intermediul tehnologiei RUN SYSTEM Ergo Snow, ajustare a adancimii 3D Fit si inchidere Ergomatic
Zona de ventilatie activa Airstream Control, interior detasabil si protectie termica pentru gat realizata din microfleece

Inmold

Castile de ski Inmold sunt mai usoare decat modelele traditionale. Stratul protector din policarbonat de la exterior este fuzionat cu granule EPS sub presiune, la o temperatura ridicata, rezultand astfel o protectie anti-soc intre stratul exterior si stratul interior.

Ceramic Shell

Acest strat protector din policarbonat, rezistent la impact si zgarieturi este montat pe fiecare casca Alpina ce utilizeaza tehnologia Inmold. Materialul utlizat contine stabilizatori UV si este anti-static.

Hi-Eps

Carcasa interioara a fiecarei casti ALPINA contine HI-EPS ( high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb fortele care actioneaza intr-un impact si asigura protectia necesara. Deoarece aceasta tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este pastrat in timp.

Run System Ergo Snow

Sistem flexibil de reglare, actionat de rotita dispusa in partea din spate a castii. Este foarte usor de manevrat chiar si atunci cand purtam manusi.

3D Fit

Aceasta tehnologie permite castii sa fie ajustata si pe adancime oferind o potrivire perfecta pe cap, mai mult confort si siguranta pentru utilizator.

Ergomatic

Catarama actionata de un buton cu sistem de inchidere in trepte, usor de actionat chiar si cu manusile puse. Mecanismul dispune de blocare automata, impiedicand astfel deschiderea accidentala .

Airstream Control

Zona de ventilare activa unde gaurile de aerisre pot fi deschise sau inchise cu ajutorul unui mecanism de glisare.

Changeable Interior

Pentru o igiena potrivita, captuseala poate fi scoasa si spalata.

Neckwarmer

Protectie termica pentru gat, realizata din micro-fleece.

Produs original - Cod Alpina A9088 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina


Produse din aceeasi categorie