Manusi Level Kid Mitt Gore-Tex Fucsia


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Level Kidd Mitt Gore-Tex este un model impermeabil, calduros si durabil pentru tinerii schiori. La exterior avem tesatura din micro-fibre ce respinge apa, grafica inspirata din benzi desenate pe partea superioara, iar la interior avem captuseala "LevelLoft" moale si calduroasa. Datorita tehnologiei "Gore-Tex" asigura o aerisire optima si pastreaza mainile uscate. Clasificare "ThermoPlus 3000" recomandat pentru temperaturi minime de -15C.

Specificatii

Constructie din materiale rezistente si impermeabile
Captuseala "Level Loft"
Izolatie "Hydrofill"
Membrana "Gore-Tex"
Manseta ajustabila, crosetata
Imprimeuri atractive pentru cei mici

Tehnologii

Thermo+ 3000

Tehnologia certificata "ThermoPlus" garanteaza izolatie termica de inalta calitate in cele mai grele conditii meteo intalnite pe partie. Level a creat un instrument ce testeaza in conditii extreme manusile, rezultatele fiind colectate intr-un index de eficienta in raport cu valorile termice ale fiecarui model. Thermo+ 3000 este garantat pentru temperaturi de pana la -15 grade Celsius.Goretex +GoreActive

Manusile dotate cu insertii +GoreActive sunt bine aerisite, rezistente la vant si impermeabile. Sistemul de captuseala este optimizat si adaptat in intregime pentru ventilatie superioara ce ridica nivelul de confort pentru o gama extinsa de activitati.


Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level copii
Tabel masuri manusi Level copii
Produs original - Cod Level 4166-JM-30 - Skates.ro este magazin autorizat Level


Produse din aceeasi categorie