Acest produs nu este disponibil momentan

Manusi Level Suburban Gore-Tex Nero

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Level Suburban GTX au un design slim si modern. La exterior avem tesatura elastica, rezistenta la apa cu insertii din silicon pe palma si degete, iar la interior avem captuseala moale din lana pentru un plus de caldura. Rezistenta la vant, aerisirea si impermeabilitatea sunt asigurate de membrana "Gore-Tex". Clasificarea "ThermoPlus 2000" recomanda folosirea acestor manusi la temperatura minima de -8C.

Specificatii

Constructie din material rezistent si impermeabil
Insertii de silicon pe zona palmei
Membrana "Gore-Tex"
Captuseala din material "Fleece"
Manseta ingusta cu neopren in partea inferioara a incheieturii
Inchidere ajustabila tip "Velcro"
Banda de asigurare

Tehnologii

Level ThermoPlus 2000

ThermoPlus 2000

Tehnologia "ThermoPlus" garanteaza izolatie termica de inalta calitate in cele mai grele conditii meteo intalnite pe partie. Level a creat un instrument ce testeaza in conditii meteo extreme toate manusile ce au in constructie aceasta tehnologie, rezultatele fiind colectate intr-un index de eficienta in raport cu valorile termice ale fiecarui model. ThermoPlus 2000 este garantat pentru temperaturi de pana la -8 grade Celsius.
Manusi cu GoreTex

Goretex

Manusile dotate cu insertii Goretex sunt bine aerisite, rezistente la vant si impermeabile.Sistemul de captuseala este optimizat si adaptat in intregime pentru ventilatie superioara ce ridica nivelul de confort pentru o gama extinsa de activitati.

Alege-ți măsura potrivită

Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level

Produs original - Cod Level 2334-UG-01 - Skates.ro este magazin autorizat Level