Manusi Level Suburban Gore-Tex green


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Level Suburban GTX au un design slim si modern. La exterior avem tesatura elastica, rezistenta la apa cu insertii din silicon pe palma si degete, iar la interior avem captuseala moale din lana pentru un plus de caldura. Rezistenta la vant, aerisirea si impermeabilitatea sunt asigurate de membrana "Gore-Tex". Clasificarea "ThermoPlus 2000" recomanda folosirea acestor manusi la temperatura minima de -8C.

Specificatii :
Constructie din material rezistent si impermeabil
Insertii de silicon pe zona palmei
Membrana "Gore-Tex"
Captuseala din material "Fleece"
Manseta ingusta cu neopren in partea inferioara a incheieturii
Inchidere ajustabila tip "Velcro"
Banda de asigurare


Thermo+ 2000

Tehnologia "ThermoPlus" garanteaza izolatie termica de inalta calitate in cele mai grele conditii meteo intalnite pe partie. Level a creat un instrument ce testeaza in conditii meteo extreme toate manusile ce au in constructie aceasta tehnologie, rezultatele fiind colectate intr-un index de eficienta in raport cu valorile termice ale fiecarui model. Thermo+ 2000 este garantat pentru temperaturi de pana la -8 grade Celsius.


Goretex

+GoreActive
Manusile dotate cu insertii +GoreActive sunt bine aerisite, rezistente la vant si impermeabile. Sistemul de captuseala este optimizat si adaptat in intregime pentru ventilatie superioara ce ridica nivelul de confort pentru o gama extinsa de activitati.


Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level
Produs original - Cod Level 2331-UG-12 - Skates.ro este magazin autorizat Level


Produse din aceeasi categorie