Placa snowboard Bataleon Chaser 155 2020

1599 lei 959 lei
Prețul include TVA
Livrare gratuită prin curier
Data estimată de livrare:
Disponibilitate: ÎN STOC la magazinul Skates din București
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program

Placa de snowboard Bataleon Chaser este un all mountain polivalent cu un flex mediu si, bineinteles, binecunoscuta forma 3D Bataleon. Urmareste-ti visurile cu Bataleon Chaser.


Flex

RatingForma

CamberTriple Base Technology

Tehnologia 3BT(Triple Base Technology) a luat nastere prin analizarea felului in care snowboard-ul se comporta in miscare si a fost tradusa prin ridicarea punctelor de contact din zonele cele mai late ale placii.
A treia generatie de Freestyle 3BT este potentata suplimentar de tehnologia SideKick. Zona centrala este egala in latime cu zonele laterale, iar zonele laterale sunt ridicate progresiv. Aceasta forma este deosebit de polivalentă si ofera o placa ascultatoare si cu valente freestyle.
Tehnologia SideKick presupune ridicarea agresiva a zonelor laterale unde placa are latimea cea mai mare. Virajele pot fi astfel initiate mai usor, flotabilitatea in powder creste si ea, iar manevrabilitatea devine o joaca.

Biax Laminate

"Tesatura" realizata din 2 fasii de fibra de sticla este usoara, rezistenta si ofera un bun transfer al miscarii fara a adauga rigiditate torsionala.

Shock Walls

Un nou uretan ultra rezistent utilizat pentru constructia sidewall-urilor.

Core Core

Combinatia de lemn de plop si Paulownia ofera rezistenta si o greutate scazuta. Lem de plop si fag este pozitionat in zona insertiilor, pentru un plus de rezistenta si elasticitate.

Super Slick X

Are cel mai inalt continut molecular utilizat in obtinerea unei baze extrudate, ceea ce inseamna ca aluneca foarte usor, este rezistenta in timp si usor de intretinut.


Brand: BATALEON

Produse din aceeasi categorie