Placa snowboard Bataleon Evil Twin 154 2020

2099 lei 1569 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program

Placa de snowboard Bataleon Evil Twin este un model super polivalent si este apreciat de rideri si critici deopotriva. Cu un flex mediu si insertii de carbon Evil Twin va trece cu brio orice test.


Flex

RatingForma

CamberTriple Base Technology

Tehnologia 3BT(Triple Base Technology) a luat nastere prin analizarea felului in care snowboard-ul se comporta in miscare si a fost tradusa prin ridicarea punctelor de contact din zonele cele mai late ale placii.
A treia generatie de Freestyle 3BT este potentata suplimentar de tehnologia SideKick. Zona centrala este egala in latime cu zonele laterale, iar zonele laterale sunt ridicate progresiv. Aceasta formă este deosebit de polivalentă si ofera o placa ascultatoare si cu valente freestyle.
Tehnologia SideKick presupune ridicarea agresiva a zonelor laterale unde placa are latimea cea mai mare. Virajele pot fi astfel initiate mai usor, flotabilitatea in powder creste si ea, iar manevrabilitatea devine o joaca.

Triax Laminate

"Tesatura" realizata din 3 fasii de fibra de sticla este usoara, rezistenta si ofera un bun transfer al miscarii. Se utilizeaza acest pattern pentru a creste flexul.

Carbon Stringers

Carbonul este foarte usor si ofera elasticitate, control al canturilor, si amortizare.

Core Core

Combinatia de lemn de plop si Paulownia ofera rezistenta si o greutate scazuta. Lem de plop si fag este pozitionat in zona insertiilor, pentru un plus de rezistenta si elasticitate.

Solid Walls

Sidewall-uri din ABS ce nu influenteaza flexul torsional al placii si maresc rezistenta..

CST

Un tub de carbon este plasat in miezul placii pentru un plus de elasticitate, fara a rigidiza torsional placa.

Hyper Glide S

Baza sinterizata standard Bataleon, rezistenta si rapida.


Brand: BATALEON