Placa snowboard Bataleon Fun Kink 22/23

2,299 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
154
157
O placă extrem de jucăușă, Fun.Kink se descurcă de minune în snowpark și poate oferi o super experiență de all mountain freestyle, fiind recomandată atât începătorilor, cât și riderilor experimentați.

Mărime 151 154 157 159W
Lungime de contact (mm) 1163 1187 1203 1224
Lățime mijloc (mm) 248 251 253 265
Greutate potrivită (kg) 59-79 64-84 70-90 76-96

Flex: 4

Rating: all-mountain freestyleForma: directional twin

Profil: medium camberTriple Base Technology

Tehnologia 3BT(Triple Base Technology) a luat naștere prin analizarea felului în care snowboard-ul se comportă în mișcare și a fost tradusă prin ridicarea punctelor de contact din zonele cele mai late ale plăcii.
A treia generație de Freestyle 3BT este potențată suplimentar de tehnologia SideKick. Zona centrală este egală în lățime cu zonele laterale, iar zonele laterale sunt ridicate progresiv. Această formă este deosebit de polivalenta și oferă o placă ascultătoare și cu valențe freestyle.
Tehnologia SideKick presupune ridicarea agresivă a zonelor laterale unde placa are lățimea cea mai mare. Virajele pot fi astfel inițiate mai ușor, flotabilitatea în powder crește și ea, iar manevrabilitatea devine o joacă.

Biax Laminate

"Țesătura" realizată din 2 fâșii de fibră de sticlă este ușoară, rezistentă și oferă un bun transfer al mișcării fără a adăuga rigiditate torsională.

Core Core

Combinația de lemn de plop și Paulownia oferă rezistență și o greutate scăzută. Lemn de plop și fag este poziționat în zona inserțiilor, pentru un plus de rezistență și elasticitate.

DST Super Tubes

Tehnologia Central Super Tube woodcore presupune inserarea unui singur tub de carbon, poziționat central pentru un plus de elasticitate, fără a adăuga rigiditate torsională plăcii.

Hyper Glide S

O bază standard sinterizată care oferă durabilitate și viteză, fiind și mai rapidă dacă este ceruită regulat.

Shock Walls

Un nou uretan ultra rezistent utilizat pentru construcția sidewall-urilor.

Brand: BATALEON

Produse din aceeasi categorie