Placa snowboard Bataleon Fun.Kink 157 2020

1899 lei 1419 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program

O placa extrem de jucausa, Fun.Kink se descurca de minune in snowpark si poate oferi o super experienta de all mountain freestyle, fiind recomandata atat incepatorilor cat si riderilor experimentati.


Flex

RatingForma

CamberTriple Base Technology

Tehnologia 3BT(Triple Base Technology) a luat nastere prin analizarea felului in care snowboard-ul se comporta in miscare si a fost tradusa prin ridicarea punctelor de contact din zonele cele mai late ale placii.
A treia generatie de Freestyle 3BT este potentata suplimentar de tehnologia SideKick. Zona centrala este egala in latime cu zonele laterale, iar zonele laterale sunt ridicate progresiv. Aceasta forma este deosebit de plurivalentă si ofera o placa ascultatoare si cu valente freestyle.
Tehnologia SideKick presupune ridicarea agresiva a zonelor laterale unde placa are latimea cea mai mare. Virajele pot fi astfel initiate mai usor, flotabilitatea in powder creste si ea, iar manevrabilitatea devine o joaca.

Biax Laminate

"Tesatura" realizata din 2 fasii de fibra de sticla este usoara, rezistenta si ofera un bun transfer al miscarii fara a adauga rigiditate torsionala.

Light Core

Combinatia de lemn de plop si Paulownia ofera rezistenta si o greutate scazuta.

DST

Tehnologia Central Super Tube woodcore presupune inserarea unui singur tub de carbon, pozitionat central pentru un plus de elasticitate, fara a adauga rigiditate torsionala placii.

Super Slick X

Are cel mai inalt continut molecular utilizat in obtinerea unei baze extrudate, ceea ce inseamna ca aluneca foarte usor, este rezistenta in timp si usor de intretinut.


Brand: BATALEON

Produse din aceeasi categorie