Placa snowboard Bataleon Goliath 159 2021


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Unul dintre cele mai titrate modele din colectia Bataleon, Goliath este o placa all mountain freestyle ce combina puterea, precizia si agilitatea pentru a te tine cu zambetul pe buze indiferent de dimensiunea stratului de zapada.


Flex

RatingForma

CamberTriple Base Technology

Tehnologia 3BT(Triple Base Technology) a luat nastere prin analizarea felului in care snowboard-ul se comporta in miscare si a fost tradusa prin ridicarea punctelor de contact din zonele cele mai late ale placii.
A treia generatie de Freestyle 3BT este potentata suplimentar de tehnologia SideKick. Zona centrala este egala in latime cu zonele laterale, iar zonele laterale sunt ridicate progresiv. Aceasta forma este deosebit de polivalentă si ofera o placa ascultatoare si cu valente freestyle.
Tehnologia SideKick presupune ridicarea agresiva a zonelor laterale unde placa are latimea cea mai mare. Virajele pot fi astfel initiate mai usor, flotabilitatea in powder creste si ea, iar manevrabilitatea devine o joaca.

Triax Laminate

"Tesatura" realizata din 3 fasii de fibra de sticla este usoara, rezistenta si ofera un bun transfer al miscarii. Se utilizeaza acest pattern pentru a creste flexul.

Carbon Stringers

Carbonul este foarte usor si ofera elasticitate, control al canturilor, si amortizare.

Light Core

Combinatia de lemn de plop si Paulownia ofera rezistenta si o greutate scazuta.

DRST

Tehnologia Dual Radial Super Tube presupune inserarea a 6 tuburi de carbon, paralele cu raza placii, pentru super tranfer catre canturi.

Hyper Glide S

Baza sinterizata standard Bataleon, rezistenta si rapida.


Produse din aceeasi categorie