Acest produs nu este disponibil momentan

Placa Snowboard Never Summer Infinity 2021

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Dovedit la infinit de către rideri la nivel mondial. Infinity-ul - flex mediu, multi premiat și testat în timp - este board-ul perfect pentru orice condiții. Tehnologia Carbon VXR Laminate oferă putere și un răspuns agil în capetele plăcii, păstrând în același timp controlul torsional. Dotat cu profil Original Rocker Camber, Infinity este o placă all terrain care excelează pe hardpack, powder și în parc. Du-ți stilul și tehnica la Infinit!


Carbon VXR Laminated Texhnology

Prin intermediul acestei tehnologii inserțiile de carbon sunt prelungite către marginile plăcii pentru un transfer rapid al mișcării, oferind în același timp rigidizare torsională. Tensionate, vârful și coada plăcii oferă maxim de putere și pop.

OG Rocker Camber

Imprimă plăcii calități de surfing/freestyle și menține totodată polivalență și performanță de top.

Bi-Lite Fiberglass

Această tehnologie împrumută multe dintre calitățile STS Pretensioned Fiberglass, având în compoziție materiale deosebit de ușoare. Se obține astfel performanța freestyle sau freeride, după caz, fără a sacrifica durabilitatea.

NS Superlight Wood Core

Cu o combinație unică de tipuri de lemn Never Summer a creat unul dintre cele mai ușoare "core-uri" de pe piață. Acesta este prelucrat la milimetru prin intermediul CNC, unde un flex customizat este obținut.

RDS 2 Damping System

Acest sistem foarte ușor utilizează 3 straturi laminate mai înguste ce oferă raportul otpim între absorbție a vibrațiilor și stabilitate, pentru echilibrul perfect între stabilitatea necesară în freeride și manevrabilitatea necesară în freestyle.

Elastomeric Underfoot Stabilizers

Poziționate sub legături, aceste inserții oferă o foarte bună absorbție a vibrațiilor și măresc stabilitatea la viteze mari, reducând în același timp presiunea pusă pe picioare.

Sintered P-Tex Sidewalls

Never Summer este primul constructor care a folosit acest material pentru lateralele plăcilor. Spre deosebire de marginile convenționale din ABS care au tendința de a crăpa la temperaturi foarte scăzute, P-Tex-ul își menține integritatea structurală indiferent de temperatura la care este expus.

Durasurf Sintered 4501 Base

Este o bază sinterizată creată special pentru Never Summer de către cei de la Crown Plastics. Cu o densitate ridicată, această talpă este foarte rapidă și rezistentă.

P-Tex Tip/Tail Protection

P-Tex-ul este un material molecular mai moale care nu doar sigilează și protejează miezul plăcii, ci și absoarbe șocurile rezultate în urma vibrațiilor sau impacturilor.