Placa Snowboard Never Summer Infinity 2021

2,899 lei 1,739 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
151
149

Dovedit la infinit de catre rideri la nivel mondial. Infinity-ul - flex mediu, multi premiat si testat in timp - este boardul perfect pentru orice conditii. Tehnologia Carbon VXR Laminate ofera putere si un răspuns agil in capetele placii, pastrand in acelasi timp controlul torsional. Dotat cu profil Original Rocker Camber, Infinity este o placa all terrain care excelează pe hardpack, powder si in  parc. Du-ti stilul si tehnica la Infinit!


Carbon VXR Laminated Texhnology

Prin intermediul acestei tehnologii insertiile de carbon sunt prelungite catre marginile placii pentru un transfer rapid al miscarii oferind in acelasi timp rigidizare torsionala. Tensionate, varful si coada placii ofera maxim de putere si pop.

OG Rocker Camber

Imprima placii calitati de surfing/freestyle si mentine totodata polivalenta si performanta de top.

Bi-Lite Fiberglass

Aceasta tehnologie imprumuta multe dintre calitatile STS Pretensioned Fiberglass, avand in compozitie materiale deosebit de usoare. Se obtine astfel astfel performanta freestyle sau freeride, dupa caz, fara a sacrifica durabilitatea.

NS Superlight Wood Core

Cu o combinatie unica de tipuri de lemn Never Summer a creat unul dintre cele mai usoare "core-uri" de pe piata. Acesta este prelucrat la milimetru prin intermediul CNC, unde un flex customizat este obtinut.

RDS 2 Damping System

Acest sistem foarte usor utilizeaza 3 straturi laminate mai inguste ce ofera raportul otpim intre absorbtie a vibratiilor si stabilitate, pentru echilibrul perfect intre stabilitatea necesara in freeride si manevravilitatea necesara in freestyle.

Elastomeric Underfoot Stabilizers

Pozitionate sub legaturi aceste insertii ofera o foarte buna absorbtie a vibratiilor si maresc stabilitatea la viteze mari, reducand in acelasi timp presiunea pusa pe picioare.

Sintered P-Tex Sidewalls

Never Summer este primul constructor care a folosit acest material pentru lateralele placilor. Spre deosebire de marginile conventionale din ABS care au tendinta de a crapa la temperaturi foarte scazute, P-Tex-ul isi mentine integritatea structurala indiferent de temperatura la care este expus.

Durasurf Sintered 4501 Base

Este o baza sinterizata creata special pentru Never Summer de catre cei de la Crown Plastics. Cu o densitate ridicata, aceasta talpa este foarte rapida si rezistenta.

P-Tex Tip/Tail Protection

P-Tex-ul este un material molecular mai moale care nu doar sigileaza si protejeaza miezul placii ci si absoarbe socurile rezultate in urma vibratiilor sau impacturilor.


Brand: NEVER SUMMER

Produse din aceeasi categorie