Placa Snowboard Rome Label 140 2019


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Realizata pentru intoarceri fara dificultate Rome Label este placa de snowboard dedicata micilor rideri ce vor sa progreseze. Datorita profilului special 3D rocker snowboarding-ul se traduce prin distractie si zile foarte lungi pe partie.


Iti recomandam acest snowboard daca greutatea ta este intre 29kg si 48kg.


Placa de snowboard Rome Label 140 are Flex 6
NoHang-Ups Rocker Camber

In zona diamant a acestui tip de camber placa este plata pentru control directional. In afara aceste zone, rockerul de tip 3d permite placii sa initieze foarte usor intorcerile si face ca placa sa nu agate. Aceasta combinatie inovativa ofera o placa foarte distractiva si usor de manevrat. NoHang-ups Rocker 2.0 este mai mult decat potrivit pentru incepatori, fiind cea mai buna combinatie de camber pentru initiere.


Control Core Matrices

Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.

TTT CORE MATRIX

100% miez de lemn de la un capat la celalalt cu un flex continuu.


Flex-Tuned Laminates

Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere iar unghiuri mai mici rezulta ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.

StraightBiax Laminate

Laminat perfect pentru un snowboarding the calitate. Fibrele dispuse perpendicular ofera un flex delicat, de tip freestyle care este ideal pentru coborari pe munte sau pentru sesiuni tehnice.


XTRD Base

Indeajuns de rapida pentru majoritatea riderilor, acesta este standardul nostru care este facut sa reziste iesirilor zilnice. Este o talpa puternica si usor de reparat.


Produse din aceeasi categorie