Placa Snowboard Rome Mountain Division 2019

2,959 lei 1,479 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
159
<iframe class="intro-video" src="https://www.youtube.com/embed/RN7K_-YW-0Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Rome Mountain Division este o adevarata bestie orientata catre freeride. Forma inovatoare a camber-ului si tuburile de carbon inserate in miez permit placii sa performeze indiferent de tipul de zapada de pe care il intalnesti in cale. Coada placii beneficiaza de un profil camber pozitiv, ceea ce iti permite maxim de control fie ca vorbim de viraje in viteza sau aterizari in forta in backcountry.


Iti recomandam acest snowboard daca greutatea ta este intre 66kg si 95kg.


Placa de snowboard Rome Mountain Division are Flex 7
Free The Ride

Acest tip de constructie pe 3 zone presupune un camber pozitiv ce porneste de sub piciorul din fata al rider-ului si se continua pana catre coada placii. In partea din fata camber-ul pozitiv este pozitionat pana aproape de punctul de contact zona in care este amplasat un rocker subtil. Rezultatul este un transfer al miscarii deosebit de precis si polivalență: camber-ul pozitiv in sectiunea de mijloc si in cea de spate iti permite sa stai foarte bine in viraje si iti ofera multa putere si elasticitate in placa in timp ce combinatia de camber cu rocker din sectiunea fata iti ofera suficienta presiune pentru o usoara initiere a intoarcerilor si un comportament foarte bun in powder. Free The Ride este perfect pentru orice tip de zapada.

Buzzkill

Aceasta tehnologie este implementata pe modelul Mountain Division, o placa plurivalentă cu care te poti da la viteze ametitoare. Buzkill reduce vibratiile pe varful placii prin inserarea unor canale in miezul placii si prin utilizarea unui elastomer special cu rolul de a prelua din socuri. Prin pozitionarea acestei tehnologii varful placii va fi stabil, indiferent de tipul de zapada pe care te dai.

Turborods - Carbon double barrel

Tehnologie prin intermediul careia se insereaza tije pe canale special facute pentru mai mult raspuns dinamic pe varf si coada. Deoarece tija se misca independent de canal este capabila sa inmagazineze mai multa energie si elasticitate.
Gandit sa urmareasca linia canturilor placii acest tip de dispunere a tijelor asigura maxim de putere la cantari dar si elasticitate pentru sarituri.


Control Core Matrices

Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.

Airpop Core Matrix

5 zone speciale cu lemn de o densitate foarte scazuta pentru un miez usor. De asemenea, aceasta tehnologie Rome presupune canale in miez cu scopul de a reduce greutatea placii.


Flex-Tuned Laminates

Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere iar unghiuri mai mici rezulta ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.

45/90 Carbon Hybrid Laminate

O tehnologie noua din partea Rome SDS, acest tip inovativ de dispunere a straturilor presupune pozitionarea unui strat la un unghi de 45 de grade deasupra miezului si a unui al doilea strat, pozitionat sub miez, dispus la un unghi drept. Bineinteles, fasii de carbon sunt integrate in aceasta constructie.


Bases

Viteza este prioritatea numarul unu atunci cand combinam o talpa cu profilul de performanta al unei placi. In afara de viteza, durabilitatea joaca un rol important.

SINTERSPEED BASE

Un compus high end obtinut prin sinterizare folosit pentru placile rapide din gama high end. Absoarbe cantitati mari de ceara pentru zilele de ride prin zapada proaspata si pentru trick-urile de zi cu zi.

Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie

Placa Snowboard Nitro Team 2021Placa Snowboard Nitro Team 20212,349 lei -30%1,639 lei
Placa snowboard Bataleon Spirit 2021Placa snowboard Bataleon Spirit 20211,799 lei -20%1,439 lei
Placa Snowboard Rome Warden 2021Placa Snowboard Rome Warden 20211,959 lei -30%1,369 lei