Placa Snowboard Rome Service Dog 22/23

2,149 lei 1,289 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
148

Proaspăt ieșit din canisă, Rome Service Dog este aici ca să te ducă în siguranță prin cel mai mare powder. Construit pentru a găsi linii proaspete și pentru a pluti pe zăpadă adâncă, cu tehnologia Directional Diamond 3D, taper, un sidecut adânc și un tail care va mătura tot în cale, Service Dog este partenerul perfect pentru cele mai tari zile.


Placa de snowboard Rome Service Dog are Flex 5


Mărime 148 153 157
Lungime de contact (mm) 1016 1062 1099
Lățime mijloc (mm) 262 265 268
Greutate potrivită (kg) 61 69 77Free The Ride

Acest tip de construcție pe 3 zone presupune un camber pozitiv ce pornește de sub piciorul din față al rider-ului și se continuă până către coada plăcii. În partea din față camber-ul pozitiv este poziționat până aproape de punctul de contact cu zona în care este amplasat un rocker subtil. Rezultatul este un foarte bun transfer al mișcării și polivalență: camber-ul pozitiv în secțiunea de mijloc și în cea de spate îți permite să stai foarte bine în viraje și îți oferă multă putere și elasticitate în placă, în timp ce combinația de camber cu rocker din secțiunea față îți oferă suficientă presiune pentru o ușoară inițiere a întoarcerilor și un comportament foarte bun în powder. Zona 3d este plasată în vârful plăcii, oferind senzația de surf, atunci când placa este utilizată în powder. Acest profil este indicat pentru all-mountain freeride și powder.


HOTRODS - BAMBOO SINGLE BARREL Nose

Tehnologia Hotrod reprezintă cheia prin care inginerii de la Rome reușesc să adauge un pop targetat în funcție de stilul plăcii. Mai întâi se construiesc tuburi subțiri din carbon, bambus și sticlă, goale pe interior și se înserează în canale special făcute în miezul plăcii. Se folosesc diferite configurații pentru nivele diferite de torsiune și pop longitudinal în funcție de cerințele riderului: all mountain, park, pow. Începând cu colecția 2015 inginerii de la Rome utilizează bambusul în aceasta tehnologie, un material natural și prietenos cu mediul.


Control Core Matrices

Atunci când vine vorba de miezul plăcilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexează mult mai natural, beneficiază de o elasticitate mai dinamică și oferă un raport optim putere-greutate. În construcția miezurilor de pe plăcile Rome constructorii combină diferite varietăți de lemn cu accente laminate și canale de ventilație pentru a obține diferite nivele de greutate, putere și flex.

STOMP CORE MATRIX

Miez 100% din lemn cu inserții adiționale de lemn rezistent la impact în zonele predispuse pentru a crește rezistența și flexibilitatea.Flex-Tuned Laminates

Fibre dispuse în sensuri diferite pentru a obține flexuri diferite! Una din modalitățile prin care cei de la Rome SDS ajustează flexul plăcilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiurile mai mari înseamnă mai multă putere, iar unghiurile mai mici oferă un flex mai iertător. Cealaltă metodă de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate în anumite zone ale plăcii.

Triax Hybrid Laminate

O tehnologie din partea Rome SDS ce oferă un miez potrivit pentru freestyle prin combinarea fibrelor dispuse la 45 de grade, ce oferă un foarte bun răspuns, cu fibre dispuse la 90 de grade, ce permit un plus de finețe în mișcări.


Bases

Viteza este prioritatea numărul unu atunci când combinăm o talpă cu profilul de performanță al unei plăci. În afară de viteză, durabilitatea joacă un rol important.

Powerslide Base

Baza are o construcție durabilă ce absoarbe puternic ceara utilizată. Acest model Rome este tot ce vei avea nevoie pentru o zi obișnuită de sesiuni în park-uri amenajate, dar și în afara pârtiei pe zăpadă proaspătă.

Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie

Placa snowboard Nitro Mystique 23/24Placa snowboard Nitro Mystique 23/242,399 lei -25%1,799 lei
Placa Snowboard Nitro Team 23/24Placa Snowboard Nitro Team 23/242,999 lei -25%2,249 lei
Placa Snowboard Nitro Prime Raw 23/24Placa Snowboard Nitro Prime Raw 23/242,099 lei -20%1,679 lei
Placa Snowboard Rome Rene-gade 23/24Placa Snowboard Rome Rene-gade 23/242,999 lei -30%2,099 lei