Brand
Pret
flex legaturi
marime legaturi
pentru

Legaturi Snowboard

Legaturi snow

Legaturile sunt o componenta foarte importanta a echipamentului de snowboard deoarece te ajuta sa-ti setezi pozitia corecta pe placa si fac posibil transferul de miscare.

Legaturile Rome SDS sunt recunoscute datorita materialelor de calitate superioara folosite, a durabilitatii deosebite si datorita tehnologiilor de top utilizate. Toate legaturile de snowboard de la Rome au garantie pe viata dupa inregistrarea produsului pe site-ul producatorului.

Tehnologii legaturi

Yes, I Cant System: constructorii Rome SDS pun la dispozitie 3 tipuri de base plate-uri (suport pentru talpa):
- plat, pentru o pozitie clasica
- cu un unghi de 2 grade pentru un plus de putere la extremitatile placii
- cu un unghi de 3.5 grade, pentru riderii ce prefera un centru de greutate coborat si doresc sa obtina maximum de putere in cazul placilor de tip rocker.

UnderWrap Heel Hoop with Channel Adjust: aceasta tehnologie exclusiva Rome face ceea ce nici o alta legatura nu poate:
- mareste puterea varf-calcai in timp ce metine flexul torsional
- miscarea laterala este optima si lina
- Channel Adjust este o customizare ce permite mutarea deosebit de usoara mai in fata sau spate a heel hoop-ului.

Auto Strap: un sistem inovativ al celor de la Rome ce consta in inserarea unei benzi suplimentare in prinderea strap-ului de calcai. Astfel, strap-ul este tinut la distanta de sistemul de inchidere, atunci cand nu este folosit.

V-Rod Baseplate: flex lateral, putere de la calcai pana la varf. Placile de legatura V-rod folosite la legaturi minimalizeaza contactul dintre acestea si placa de snowboard. Motivul este acela de a genera o miscare de balans catre colturile opuse si a oferi flexul necesar in timpul snowboardingului. V-rod pastreaza insa un contact ferm pe lungime de la calcai catre varf pentru a transmite puternic miscarea. Aceasta varianta de placa V-rod pune in valoare si flexul natural al placii de snowboard.

Cant In The Back este o inovatie implementata pe legaturile Rome ce permite modificarea unghiului pe highback-ul legaturilor. Astfel, in cazul unei pozitii unidirectionale se poate opta pentru un unghi mai larg, de 6 grade, iar in cazul unei pozitii bidirectionale se poate opta pentru un unghi de 3 grade.