Disponibilitate
Brand
Pret
pentru
marime legaturi
flex legaturi

Legaturi Snowboard

Legaturi snowboard Rome Ace 2021Legaturi snowboard Rome Ace 20211,149 lei -20%919 lei
 1 

Legături snow

Legăturile sunt o componentă foarte importantă a echipamentului de snowboard deoarece te ajută să setezi poziția corectă pe placă și fac posibil transferul de mișcare.

Legăturile Rome SDS sunt recunoscute datorită materialelor de calitate superioară folosite, a durabilității deosebite și datorită tehnologiilor de top utilizate. Toate legăturile de snowboard de la Rome au garanție pe viață după înregistrarea produsului pe site-ul producătorului.

Tehnologii legături

Yes, I Cant System: constructorii Rome SDS pun la dispoziție trei tipuri de base plate-uri (suport pentru talpă):
- plat, pentru o poziție clasică
- cu un unghi de 2 grade, pentru un plus de putere la extremitățile plăcii
- cu un unghi de 3.5 grade, pentru riderii ce preferă un centru de greutate coborât și doresc să obțină maximum de putere în cazul plăcilor de tip rocker.

UnderWrap Heel Hoop with Channel Adjust: această tehnologie exclusivă Rome face ceea ce nici o altă legătură nu poate:
- mărește puterea vârf-călcâi în timp ce menține flexul torsional
- mișcarea laterală este optimă și lină
- Channel Adjust este o customizare ce permite mutarea deosebit de ușoară mai în față sau spate a heel hoop-ului.

Auto Strap: un sistem inovativ al celor de la Rome ce constă în inserarea unei benzi suplimentare în prinderea strap-ului de călcâi. Astfel, strap-ul este ținut la distanță de sistemul de închidere, atunci când nu este folosit.

V-Rod Baseplate: flex lateral, putere de la călcâi până la vârf. Plăcile de legătură V-rod folosite la legături minimalizează contactul dintre acestea și placa de snowboard. Motivul este acela de a genera o mișcare de balans către colțurile opuse și a oferi flexul necesar în timpul snowboardingului. V-rod păstrează însă un contact ferm pe lungime de la călcăi către vârf pentru a transmite puternic mișcarea. Această variantă de placă V-rod pune în valoare și flexul natural al plăcii de snowboard.

Cant In The Back este o inovație implementată pe legăturile Rome ce permite modificarea unghiului pe highback-ul legăturilor. Astfel, în cazul unei poziții unidirecționale se poate opta pentru un unghi mai larg, de 6 grade, iar în cazul unei poziții bidirectionale se poate opta pentru un unghi de 3 grade.