Brand
Pret
pentru
marime legaturi
flex legaturi

Legaturi Snowboard

Produsele 1 - 48 (din 62 produse)
 1  2   

Leg─âturi snow

Leg─âturile sunt o component─â foarte important─â a echipamentului de snowboard deoarece te ajut─â s─â setezi pozi╚Ťia corect─â pe plac─â ╚Öi fac posibil transferul de mi╚Öcare.

Leg─âturile Rome SDS sunt recunoscute datorit─â materialelor de calitate superioar─â folosite, a durabilit─â╚Ťii deosebite ╚Öi datorit─â tehnologiilor de top utilizate. Toate leg─âturile de snowboard de la Rome au garan╚Ťie pe via╚Ť─â dup─â ├«nregistrarea produsului pe site-ul produc─âtorului.

Tehnologii leg─âturi

Yes, I Cant System: constructorii Rome SDS pun la dispozi╚Ťie trei tipuri de base plate-uri (suport pentru talp─â):
- plat, pentru o pozi╚Ťie clasic─â
- cu un unghi de 2 grade, pentru un plus de putere la extremit─â╚Ťile pl─âcii
- cu un unghi de 3.5 grade, pentru riderii ce prefer─â un centru de greutate cobor├ót ╚Öi doresc s─â ob╚Ťin─â maximum de putere ├«n cazul pl─âcilor de tip rocker.

UnderWrap Heel Hoop with Channel Adjust: aceast─â tehnologie exclusiv─â Rome face ceea ce nici o alt─â leg─âtur─â nu poate:
- m─âre╚Öte puterea v├órf-c─âlc├ói ├«n timp ce men╚Ťine flexul torsional
- mișcarea laterală este optimă și lină
- Channel Adjust este o customizare ce permite mutarea deosebit de u╚Öoar─â mai ├«n fa╚Ť─â sau spate a heel hoop-ului.

Auto Strap: un sistem inovativ al celor de la Rome ce const─â ├«n inserarea unei benzi suplimentare ├«n prinderea strap-ului de c─âlc├ói. Astfel, strap-ul este ╚Ťinut la distan╚Ť─â de sistemul de ├«nchidere, atunci c├ónd nu este folosit.

V-Rod Baseplate: flex lateral, putere de la c─âlc├ói p├ón─â la v├órf. Pl─âcile de leg─âtur─â V-rod folosite la leg─âturi minimalizeaz─â contactul dintre acestea ╚Öi placa de snowboard. Motivul este acela de a genera o mi╚Öcare de balans c─âtre col╚Ťurile opuse ╚Öi a oferi flexul necesar ├«n timpul snowboardingului. V-rod p─âstreaz─â ├«ns─â un contact ferm pe lungime de la c─âlc─âi c─âtre v├órf pentru a transmite puternic mi╚Öcarea. Aceast─â variant─â de plac─â V-rod pune ├«n valoare ╚Öi flexul natural al pl─âcii de snowboard.

Cant In The Back este o inova╚Ťie implementat─â pe leg─âturile Rome ce permite modificarea unghiului pe highback-ul leg─âturilor. Astfel, ├«n cazul unei pozi╚Ťii unidirec╚Ťionale se poate opta pentru un unghi mai larg, de 6 grade, iar ├«n cazul unei pozi╚Ťii bidirectionale se poate opta pentru un unghi de 3 grade.