Boots Snowboard Rome Bodega Boa Black 23/24

1,649 lei 1,319 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
41
265mm
42
270mm
42.5
275mm
43
280mm
Modelul Bodega se adreseaza riderilor care isi doresc boots cu prindere BOA. Suficient de flexibil pentru ca press-urile sa devina o joaca, ofera in acelasi timp suportul necesar pentru euro carve-uri. Cu accent pe confort si transfer al miscarii, Rome Bodega beneficiaza de liner-ul Pro F.I.T si talpa Gripflex.

Flex 6


Tehnologii

Rome FocusBoa

Focus BOA System

Sireturile duble din zonele superioare si inferioare se suprapun la nivelul gleznei pentru ajustabilitate maxima, sustinere si confort ridicat.

Rome GripFlex

GripFlex Outsole

Tractiunea este asigurata de talpa GripFlex. Talpa este de asemenea construita in jurul conceptului V-Rod, concept ce ofera un bun transfer degete-calcai si flexibilitate laterala.

Rome Inner Shell Harness

Inner Shell Harness

Design usor de reglat, construit astfel incat riderii sa poata strange rapid atat liner-ul, cat si boot-ul pentru un fit perfect pe picior.


Rome TX3 Lace

TX3 Laces

Concepute cu o elasticitate usor mai mare decat sireturile din cablu, sireturile TX3 sunt sireturi din material textil, care sunt mai bune pentru impact si ofera flexibilitate conform specificatiilor.

Rome 3D Skate Cuff Technology

3D Skate Cuff Technology

Spuma EVA modelata 3d este inserata in zona de calcai si glezna a liner-ului. Liner-ul imbraca astfel foarte bine piciorul, pentru maxim de performanta.

Pro F.I.T. Liner

Pro F.I.T.

Constructie din spuma cu 2 densitati
SkateCuff 3D termoformatBrand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie