Brand
Clear Filter
Pret
pentru
marime
tip incaltaminte

SHOES

 1 

Shoes

Cauți o pereche de shoes pentru sportul urban preferat sau încălțarile perfecte pentru drumeții în afara orașului și un stil de viață activ? Oricare este opțiunea ta, la noi îți poți alege modelul preferat dintr-o gamă largă de pantofi sport pentru skateboard, bmx, drumeție, alergare și, nu în ultimul rând, pentru purtare zilnică. Descoperă colecțiile Nike, Nike SB, Trezeta, Fallen, Vans și ai transport gratuit și livrare rapidă în toată țara.

Modele Pro

De-a lungul timpului și în general în colaborare cu rideri celebri, producătorii de încălțăminte sport destinată sporturilor urbane și-au îmbunătățit colecțiile cu variante PRO ale modelelor consacrate. Acestea sunt construite cu materiale de calitate superioară pentru a face față utilizării intensive și pentru a oferi un plus de confort la fiecare purtare. Astfel, dacă îți dorești o pereche de încălțări pe care să te poți baza atunci când te dai cu skate-ul, longboard-ul, bmx-ul sau trotineta, noi iți recomandam un model Pro/Premium de la un producător de profil.

Încălțări pentru drumeție

Pentru a te bucura în siguranță de fiecare drumeție ai nevoie de o pereche de încălțări potrivite pentru teren accidentat și condiții meteo variabile. Descoperă colecția Trezeta și alege-ți modelul preferat pentru plimbări prelungite și un stil de viață activ.