Brand
Pret
pentru
categorie patine
marime
marime reglabila
tip gheata
accesorii

PATINE DE GHEATA

Patine Fila Breeze BluePatine Fila Breeze Blue699 lei -40%419 lei
Patine Fila Breeze BlackPatine Fila Breeze Black699 lei -40%419 lei
Patine de Hockey Fila ViperPatine de Hockey Fila Viper499 lei -40%299 lei
Patine Roces RSK 2 BlackPatine Roces RSK 2 Black479 lei -31%329 lei
Patine Roces RH6 BlackPatine Roces RH6 Black449 lei -40%269 lei
Patine Roces RSK 2 White/AzurePatine Roces RSK 2 White/Azure479 lei -35%309 lei
Patine Roces Welkin WhitePatine Roces Welkin White849 lei -21%669 lei
Produsele 1 - 48 (din 49 produse)
 1  2   

Patine de gheata

În magazinul de patine Skates.ro găsești o gamă variată de patine de gheață Fila Skates si Roces, atât pentru adulți cât și pentru copii, patine de hockey CCM, patine pentru patinaj artistic ăi bineînțeles accesorii.

Alegând magazinul de patine Skates.ro ai livrare gratuită a comenziioriunde în țară, în rețeaua Fan Courier, dacă aceasta depășește 200lei. În plus putem oferi informații precise pentru stabilirea corectă a măsurii necesare. Clienții din București pot vedea și proba produsele în magazinul nostru.

Cum aleg patinele?

Alegerea unei perechi potrivite de patine este un procedeu ușor daca ții cont de câteva sfaturi. În primul rând trebuie să determini ce categorie de patine iti este potrivită, dintre următoarele:

Patine recreaționale - cel mai des utilizate de iubitorii de patinaj, acestea oferă confortul și susținerea unui "soft boot" combinate cu o lama din oțel-carbon. Unele modele vin și cu izolație termică îmbunătățită. Patinele recreaționale sunt ideale pentru începători, oferind o experiență plăcută la fiecare ieșire la ptinoar.

Patine artistice - folosite atât de dame cât și de bărbați, acestea aduc un plus de grație pe patinoar și sunt răspunsul perfect pentru amatorii și profesioniștii patinajului artistic. Se remarcă prin gheata de piele (naturală sau sintetică) și lama cu zimți în față, foarte utili pentru piruete și sărituri.

Patine de hockey - foarte manevrabile și rezistente, oferă răspuns și control superior altor tipuri de patine. Sunt utilizate în scop profesionist în meciurile de hockey, de amatorii sportului în meciuri amicale și nu în ultimul rând, de către patinatorii mai tehnici care vor o pereche de patine pe măsura nivelului lor.

Patine reglabile pentru copii - acestea sunt patine recreaționale similare cu cele ale adulților, avînd în plus un sistem de ajustare a măsurii. Acest sistem permite reglare pe câteva măsuri, eliminând astfel nevoia de a cumpăra alte patine în fiecare iarnă, când copilului îi crește piciorul. majoritatea modelelor sunt dotate cu izolație termică. Reglajul măsurii se realizează făra a fi nevoie de alte unelte, prin mecanismul specific utilizat de fiecare producător.

Pentru a alege perechea potrivită de patine recomandăm probarea modelului preferat, iar dacă acest lucru nu este posibil, recomandăm măsurarea tălpilor ambelor picioare, și alegerea mărimii de gheata care este cu 5-10mm mai mare. Astfel patinele vor fi confortabile și după câteva ore de plimbare pe gheață.