Acest produs nu este disponibil momentan

Boots Snowboard Rome Bodega Hybrid Boa Black 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Modelul Bodega Hybrid Boa se adresează riderilor care își doresc boots cu prindere hibridă. Suficient de flexibil pentru ca press-urile să devină o joacă, oferă în același timp suportul necesar pentru euro carve-uri. Cu accent pe confort și transfer al mișcării, Rome Bodega beneficiază de liner-ul Pro F.I.T și talpă Gripflex.

Flex 6


Tehnologii

BOA HeelLock Harness

BOA HeelLock Harness

Prin intermediul unei rotițe Boa, amplasată pe exterior în partea de sus a cuff-ului, se controlează prinderea din zona de 45 grade a limbii, direct responsabilă cu retenția călcâiului. Riderii ce preferă un suport mai ferm pe picior, vor strânge mai tare sistemul Boa, iar cei ce doresc mai multă libertate, îl pot tensiona mai puțin.

3D Skate Cuff Technology

3D Skate Cuff Technology

Spuma EVA modelată 3d este inserată în zona de călcâi și gleznă a liner-ului. Liner-ul îmbracă astfel foarte bine piciorul, pentru maxim de performanță.

Pro F.I.T. Liner

Pro F.I.T.

Construcție din spumă cu 2 densități
SkateCuff 3D termoformat


Rome GripFlex

GripFlex Outsole

Tracțiunea este asigurată de talpa GripFlex. Talpa este de asemenea construită în jurul conceptului V-Rod, concept ce oferă un bun transfer degete-călcâi și flexibilitate laterală.

Rome TX3 Lace

TX3 Laces

Concepute cu o elasticitate ușor mai mare decât șireturile din cablu, șireturile TX3 sunt șireturi din material textil, care sunt mai bune pentru impact și oferă flexibilitate conform specificațiilor.