Boots Snowboard Rome Libertine Boa Black 23/24

2,149 lei 1,719 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
42
270mm
44
285mm
44.5
290mm
45
295mm
45.5
300mm
46
305mm
47
310mm
Modelul Libertine se adreseaza rider-ilor ce doresc un boot cu prindere BOA. Suficient de flexibil pentru ca press-urile sa devina o joaca, ofera in acelasi timp suportul necesar pentru euro carve-uri. Cu accent pe confort si transfer al miscarii, Libertine beneficiaza de liner-ul Ultralon F.I.T.

Flex 7


Tehnologii

Ultra F.I.T. Liner

Ultralon F.I.T.

Spuma Ultralon este un material termoformabil ce ofera un super confort. In constructia boots-ilor, Rome utilizeaza Ultralon de 2 densitati pentru a crea un liner durabil si confortabil.

Constructie din spuma Ultralon cu 2 densitati
SkateCuff 3D termoformat
GripRight Outsole

GripLight Outsole

O talpa care are scopul de a mari performanta si de a reduce greutatea. Talpa GripLight prezinta un sistem de striatii si pentru o mai buna aderenta in timp ce ofera o baza simetrica, pentru un bun control asupra placii. Conceptul V-Rod este si el prezent, pentru o buna transmitere degete-calcai a energiei, dar si pentru elasticitate laterala.

Rome 3D Skate Cuff Technology

3D Skate Cuff Technology

Spuma EVA modelata 3d este inserata in zona de calcai si glezna a liner-ului. Liner-ul imbraca astfel foarte bine piciorul, pentru maxim de performanta.


Focus BOA System

Focus BOA System

Sireturile duble din zonele superioare si inferioare se suprapun la nivelul gleznei pentru ajustabilitate maxima, sustinere si confort ridicat.

Rome TX3 Lace

TX3 Laces

Concepute cu o elasticitate usor mai mare decat sireturile din cablu, sireturile TX3 sunt sireturi din material textil, care sunt mai bune pentru impact si ofera flexibilitate conform specificatiilor.

Rome DuraFit Shell

DuraFit Shell

Materialul folosit asigura impermeabilitatea, are o rezistenta foarte mare la abraziune si ajuta la mentinerea structurii boots-ilor si a flexului un timp indelungat.Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie