Boots snowboard Rome Libertine SRT Black 2019


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Modelul Libertine SRT este un boot cu o gama vasta de utilizare, cu o anduranta ridicata ce va fi apreciat atat de riderii care sunt activi pe partie cat si de cei care alterneaza si merg in snow park-uri. Cu un flex moderat are specificatiile pe care foarte multi rideri le vor cauta atat in freestyle-ul tehnic cat si in freeride. La nivel tehnologic, acesti booti sunt dotati cu inchiderea pe siret Libertine, testata, incercata si modificata conform performantelor SRT. Talpa vibram cu materialul GripLight va vor oferi confort atunci cand va aventurati in afara partiilor.

Flex 6

Key Tech

Harnasament BOA HeelLock pentru un bun suport al gleznei
Strap PowerStay pentru o fixare si un suport eficient in partea superioara
Talpa GripLight cu Vibrac Ecostep ce ofera o aderenta superioara

SRT Tech Package

BOA HeelLock Harness

BOA HeelLock Harness

Prin intermediul unei rotite Boa, amplasata pe exterior in partea de sus a cuff-ului, se controleaza prinderea din zona de 45 grade a limbii, direct responsabila cu retentia calcaiului. Riderii ce prefera un suport mai ferm pe picior vor strange mai tare sistemul Boa, iar cei ce doresc mai multa libertate il pot tensiona mai putin.
PowerStay Strap

PowerStay Strap

Control de neegalat asupra presiunii din zona superioara a cuff-ului. PowerStay Strap-ul Rome, prin intermediul carligelor superioare, creeaza o parghie ce duce la o prindere ferma in zona superioara a cuff-ului, pentru un transfer al miscarii cu o precizie de neegalat.
GripLight Outsole with Vibram

GripLight Outsole with Vibram

Tractiunea pentru gama SRT este asigurata de talpa GripLight, cu insertii de Vibram. Se foloseste Vibram cu 2 duritati diferite, pentru o buna aderenta pe orice tip de suprafata. Talpa este de asemenea construita in jurul conceptului V-Rod, concept ce ofera un bun transfer degete-calcai si flexibilitate laterala.

FIT Technologies

3D Skate Cuff Technology

3D Skate Cuff Technology

Spuma EVA modelata 3d este inserata in zona de calcai si glezna a liner-ului. Liner-ul imbraca astfel foarte bine piciorul, pentru maxim de performanta.

Flex Technologies

3D Shell Tongue

3D Shell Tongue

Design-ul limbii shell-ului este deosebit de important. Este ceea ce face diferenta intre un boot cu un bun transfer si flexibil si unul ce nu poseda aceste caracteristici. Pentru un flex progresiv si o buna elasticitate Rome foloseste mulaje 3d pentru limbile boots-ilor si ofera astfel o buna abilitate de a transfera miscarea, identica pentru 100 de zile de utilizare.

F.I.T. Liners

Pro F.I.T. Liner

Pro F.I.T.

Constructie din spuma cu dubla densitate, termoformabila
SkateCuff 3D
Pro Fambed With Aegis Microbe Shield: structura avansata cu Poron si tehnologie anti miros
Quadzone Lining : spuma si captuseala selectionate in functie de zona piciorului pentru o potrivire anatomica perfecta
Heelgrip Lining: liner special conceput pentru o buna retentie in zona calcaiului
Expand Toe Zone: interiorul este ajustabil pentru diferite lungimi ale degetelor pentru mai mult confort si caldura


Produse din aceeasi categorie