Casca Alpina Banff Mips Black Matt

999 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
55-59cm
59-63cm
Terenuri abrupte, râpe înguste, powder - pentru astfel de locuri a fost creat modelul BANFF MIPS. O construcție hibridă a carcasei care ajunge până la baza gâtului, împreună cu funcția suplimentară de siguranță MIPS, oferă o protecție optimă. De asemenea, casca este ventilată pe o suprafață foarte mare, confortabilă și foarte elegantă. ALPINA BANFF MIPS îndeplinește toate cerințele de stil, siguranță și confort.

Specificații

Construcție Hybrid cu carcasă interioară realizată din HI-EPS
Posibilitate de ajustare a dimensiunii prin intermediul tehnologiei RUN SYSTEM ERGO SNOW, închidere Ergomatic și sistem Y-Clip
Zonă de ventilație activă Airstream Control, căptușeală și urechi detașabile și protecție termică pentru gât realizată din microfleece

Tehnologii cască

tehnologie hybrid

Hibrid Tec

Această tehnologie combină avantajele construcției "inmold" cu cele ale unei construcții "hardshell". Partea inferioară este realizată în stil "inmold" oferind o absorbție bună a șocurilor, iar partea superioară este fabricată cu material HI-EPS ce ajută la absorbția impactului. Un alt avantaj al construcției Hybrid este că oferă mai mult spațiu pentru găurile și canalele de ventilație.
Carcasa interioara Hi-Eps

Hi-Eps

Carcasa interioară a fiecărei căști ALPINA conține HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb forțele care acționează într-un impact și asigură protecția necesară. Deoarece această tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este păstrat în timp.

Inchidere casca Ergomatic

Ergomatic

Cataramă acționată de un buton cu sistem de închidere în trepte, ușor de acționat chiar și cu mănușile puse. Mecanismul dispune de blocare automată, împiedicând astfel deschiderea accidentală.
Ventilatie casca Airstream Control

Airstream Control

Zonă de ventilare activă unde găurile de aerisre pot fi deschise sau închise cu ajutorul unui mecanism de glisare.

Protectie termica Neckwarmer

Neckwarmer

Protecție termică pentru gât, realizată din micro-fleece.
Interior detasabil

Changeable Interior

Pentru o igienă potrivită, căptușeala poate fi scoasă și spălată.

Ceramic Shell - carcasa ceramica

Ceramic Shell

Acest strat protector din policarbonat, rezistent la impact și zgârieturi este montat pe fiecare cască Alpina ce utilizează tehnologia Inmold. Materialul utlizat conține stabilizatori UV și este anti-static.
Urechi detasabile

Removable Earpads

Pernele urechilor pot fi detașate pentru utilizarea căștii în zilele însorite.


Produs original - Cod Alpina A9244230 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina

Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie