Casca Alpina Carat LX Charcoal Red Gloss

349 lei 279 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
51-55cm
Modelul Carat LX pentru juniori garantează un nivel ridicat de confort și protecție. Zona de ventilație asigură o temperatură optimă, iar sistemul de reglaj este foarte ușor de utilizat chiar și atunci când sunt purtate mănușile. Casca cu rezistență mare la impact vine în dotare cu niște urechi dure, perforate, ce asigură o protecție optimă și un confort ridicat, fără a diminua auzul utilizatorului.

Specificații

Cască ușoară din policarbonat și EPS cu carcasă interioară realizată din HI-EPS
Posibilitate de ajustare a dimensiunii prin intermediul tehnologiei RUN SYSTEM Ergo Snow și închidere Ergomatic
Zonă de ventilație pasivă, interior detașabil și protecție termică pentru gât realizată din microfleece

Tehnologii cască

Inmold

Inmold

În procesul de producție în matriță, stratul superior din policarbonat este lipit termic de stratul interioară din Hi-EPS a corpului căștii sub presiune și căldură.
Ceramic Shell

Ceramic Shell

Acest strat protector din policarbonat, rezistent la impact și zgârieturi este montat pe fiecare cască Alpina ce utilizează tehnologia Inmold. Materialul utlizat conține stabilizatori UV și este anti-static.
Hi-EPS

Hi-EPS

Carcasa interioară a fiecărei căști ALPINA conține HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb forțele care acționează într-un impact și asigură protecția necesară. Deoarece această tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este păstrat în timp.
Run System Ergo Snow

Run System Ergo Snow

Sistemul Run System Ergo Snow este testat și dovedit, pentru căștile de schi, un sistem flexibil de reglare a capului cu un cadran central. Un mecanism de răsucire permite ca banda pentru cap să fie ajustată mai lejer sau mai strâns. Cadranul mare este dotat cu un amestec antiderapant cu două componente și poate fi operat perfect cu mănuși de schi.
Y-Clip

Y-Clip

Sistemul de prindere în Y asigură o ajustare cu precizie milimetrică - în câteva secunde.
Ergomatic

Ergomatic

Cataramă acționată de un buton cu sistem de închidere în trepte, ușor de acționat chiar și cu mănușile puse. Mecanismul dispune de blocare automată, împiedicând astfel deschiderea accidentală.
Venting System

Venting System

Gurile de aerisire asigură o climatizare optimă, circulația aerului și previn în mod eficient acumularea de căldură în interiorul căștii.

Produs original - Cod Alpina A9081233 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie