Casca Alpina Grunerlokka black-neon-yellow


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Casca Alpina Grunerlokka combina traditia cu modernitatea, stilul de viata urban cu ultimele trend-uri. Grunerlokka este construita cu cele mai noi tehnologii, astfel incat sa ofere maxim de protectie in mediul urban, fara a face insa compromisuri in ceea ce priveste confortul. Constructia castii este inmold, iar la interior avem un liner foarte confotabil. Cozorocul cu detalii reflectorizante ofera si el un plus de stil castii si protectie impotriva razelor solare. Datorita luminii integrate poate fi de asemenea utilizata si noaptea in conditii de siguranta.

Tehnologii:

Hi-Eps

Hi Eps

Castile Alpina au structura interioara realizata din HI-EPS(highly expanded polystyrene). Acest material este format din "camere" de marime microscopica pline cu aer cu rolul de a absorbi forta impactului. Hi-Eps-ul ofera protectia optima permitand in acelasi timp crearea unei casti mai putin voluminoase.
Inmold Tec

Inmold Tec

Prin acest proces carcasa exterioara din polycarbonat este incalzita la temperaturi foarte mari si aplicata peste structura EPS.
Ceramic Shell

Ceramic Shell

Carcasa de polycarbonat rezistenta la impact si zgarieturi este prezenta pe toate castile inmold ale Alpina.
Run System Classic

Run System Classic

Circumferinta capului in cazul copiilor variaza cu mult mai mult decat in cazul adultilor. Acest sistem ofera o potrivire customizata pentru nevoile celor mici.

Shield Protect

Shield Protect

Viziera cu protectie impotriva razelor soarelui.
AirFlow Vents

AirFlow Vents

Dezvoltatorii Alpina dedica foarte mult timp si energie pentru imbunatatirea continua a ventilatiilor dispuse pe casti. Astfel, castile Alpina au unele dintre cele mai bine gandite sisteme de ventilatie, oferind necesarul de racoare in zilele calduroase.
Flashlight

Flash Light

Dispozitiv cu rol de semnalizare pozitionat pe spatele castii.
Flashlight

Earphone Loops

Dispozitive de fixare a cablului castilor audio de strap-ul castii.
Greutate casca

Greutate casca


Produs original - Cod Alpina A9726330 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina