Casca Alpina Hackney Disney Minnie Mouse

329 lei 299 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
47-51cm
51-56cm
Casca ALPINA HACKNEY DISNEY are o gamă largă de utilizări pentru copii și tineri. Oferă o siguranță maximă și atrage atenția tuturor cu design-ul inspirat din Disney. Alpina Hackney îi protejează pe cei mici în toate aventurile lor. Construcția stabilă inmold și tehnologia Hi-EPS asigură proprietățile de amortizare în cazul unui impact. Orificiile de ventilație ale căștii Alpina Hackney asigură un nivel de protecție maxim și sunt responsabile pentru o ventilație optimă. Sistemul Run, reglabil pe înălțime, asigură, de asemenea, confortul. Opțional, în partea din spate a căștii poate fi integrată o lumină, astfel încât copiii să poată fi observați din timp de către ceilalți participanți la trafic, chiar și în condiții de vizibilitate redusă și întuneric.

Tehnologii

Hi-Eps

Hi Eps

Castile Alpina au structura interioara realizata din HI-EPS(highly expanded polystyrene). Acest material este format din "camere" de marime microscopica pline cu aer cu rolul de a absorbi forta impactului. Hi-Eps-ul ofera protectia optima permitand in acelasi timp crearea unei casti mai putin voluminoase.
Hard Shell

Hard Shell

Combinatia dintre o carcasa exterioara rezistenta la impact (ABS sau polycarbonat) si o carcasa interioara realizata din EPS ofera maxim de siguranta.
Run System Classic

Run System Classic

Circumferinta capului in cazul copiilor variaza cu mult mai mult decat in cazul adultilor. Acest sistem ofera o potrivire customizata pentru nevoile celor mici.

Produs original - Cod Alpina A9745250 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie