Casca Alpina JUMP 2.0 HM white matt

999 lei 799 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
59-61cm
Echipata cu viziera ce ofera atat protectie impotriva vantului, suficient spatiu pentru purtarea ochelarilor cu prescriptie, cat si contrast sporit, datorita tratamentului Hicon aplicat pe aceasta, modelul Alpina Jump 2.0 HM este balanta perfecta intre confort si siguranta. Carcasa este realizata din ABS cu HI-EPS la interior si vine echipata cu ventilatii active pentru o aerisire optima in toate conditiile meteo.

Specificatii

Casca realizata din carcasa exterioara ABS si carcasa interioara HI-EPS
Posibilitate de ajustare a dimensiunii prin intermediul tehnologiei RUN SYSTEM si inchidere Ergomatic
Zona de ventilatie activa Airstream Control, captuseala si urechi detasabile si protectie termica pentru gat realizata din microfleece
Viziera cu unghi vizual de 180 grade

Tipul lentilei: S2

Tip lentila S2

Tehnologii

Airstream Control

Airstream Control

Zona de ventilare activa unde gaurile de aerisire pot fi deschise sau inchise cu ajutorul unui mecanism de glisare.
Ergomatic

Ergomatic

Catarama actionata de un buton cu sistem de inchidere in trepte, usor de actionat chiar si cu manusile puse. Mecanismul dispune de blocare automata, impiedicand astfel deschiderea accidentala.
Hard Shell

Hard Shell

Castile Hardshell sunt alcatuite dintr-un miez Hi-EPS si o carcasa exterioara rezistenta la impact din ABS sau policarbonat. Aceasta combinatie asigura siguranta maxima.
Hi-EPS

Hi-EPS

Carcasa interioara a fiecarei casti Alpina contine Hi-EPS (high expanded polystyrene). Aceste buzunare de aer microscopice absorb fortele care actioneaza intr-un impact si asigura protectia necesara. Deoarecea materialul nu absoarbe umiditatea, efectul protector este pastrat in timp.
Run System Classic

Run System Classic

Sistemul Run System permite tuturor castilor Alpina sa se ajusteze la o marime personalizata cu ajutorul unei rotite, usor de reglat. Run System Classic puncteaza pentru raportul pret/performanta.
Y-Clip

Y-Clip

Sistemul de prindere in Y asigura ajustare cu precizie milimetrica, in cateva secunde.
Ergo³

Ergo³

Ergo³ permite ajustarea perfecta a castii pe cap. Casca nu este ajustata in circumferinta, ci in volum. Interiorul poate fi ajustat pe toata circumferinta prin intermediul unui sistem fin de clichet, sporind semnificativ confortul si siguranta.
Produs original - Cod Alpina A9211310 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie