Casca Alpina Mythos 3.0 LE Pastel Blue Matt

499 lei 269 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
52-57cm
Posibilitățile de fitting și un foarte bun raport preț/calitate fac ca modelul Mythos 3.0 LE să fie una din cele mai vândute căști Alpina. Mythos 3.0 LE are atât zonele de la tâmple, cât și zona de la ceafă coborâte suplimentar pentru un plus de siguranță. Prin intermediul sistemului de reglare a diametrului Run System Ergo Plus și a sistemului de reglare a înălțimii Custom Fit, Mythos 3.0 LE se va potrivi perfect indiferent de forma capului utilizatorului. În ceea ce privește confortul, Mythos este dotată cu un liner detașabil, tratat antibacterian.

Tehnologii

Hi-Eps

Hi Eps

Castile Alpina au structura interioara realizata din HI-EPS(highly expanded polystyrene). Acest material este format din "camere" de marime microscopica pline cu aer cu rolul de a absorbi forta impactului. Hi-Eps-ul ofera protectia optima permitand in acelasi timp crearea unei casti mai putin voluminoase.
Inmold Tec

Inmold Tec

Prin acest proces carcasa exterioara din polycarbonat este incalzita la temperaturi foarte mari si aplicata peste structura EPS.
Edge Protect

Edge Protect

Prin acest proces carcasa exterioara din polycarbonat este incalzita la temperaturi foarte mari si aplicata peste structura EPS.
Ceramic Shell

Ceramic Shell

Carcasa de polycarbonat rezistenta la impact si zgarieturi este prezenta pe toate castile inmold ale Alpina.
Ergo Pro

Run System Ergo Pro

Sistem de ajustare a circumferintei castiicu 2 zone mari de distribuire a presiunii. Atat rotita de reglaj cat si cele 2 zone sunt realizate dintr-un mix de material plastic si cauciuc, pentru un plus de confort.
Fly Net

Fly Net

Dezvoltatorii Alpina dedica foarte mult timp si energie pentru imbunatatirea continua a ventilatiilor dispuse pe casti. Astfel, castile Alpina au unele dintre cele mai bine gandite sisteme de ventilatie, oferind necesarul de racoare in zilele calduroase.
Custom Fit

Custom Fit

Presupune un sistem de reglare in trepte a strap-ului, in functie de modul de utilizare al castii.
Shield Protect

Shield Protect

Viziera cu protectie impotriva razelor soarelui.
Antibacterial Interior

Antibacterial Interior

Padding special ce previne dezvoltarea bacteriilor si mirosului rezultate in mod normal in urma transpiratiei. Padding-ul a fost testat dermatologic.
Greutate casca

Greutate casca


Produs original - Cod Alpina A9713181 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina

Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie