Casca Alpina Park Jr. Disney Donald Duck


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Siguranta este prioritara atunci cand vorbim de practicarea unui sport, mai ales in cazul copiilor. Casca Alpina Park JR. combina cele mai bune tehnologii de protectie cu un design modern. Carcasa exterioara este cea responsabila cu protectia sporita, fiind robusta si rezistenta la impact. Casca Alpina Park Jr. este in acelasi timp foarte confortabila si circumferinta intrioara poate fi ajustata pentru o potrivire perfecta, prin intermediul sistemului Run System Classic. 12 guri de ventilatie sunt dispuse astfel incat utilizatorul va beneficia de o temperatura optima in orice conditii.

Tehnologii:

Hi-Eps

Hi Eps

Castile Alpina au structura interioara realizata din HI-EPS(highly expanded polystyrene). Acest material este format din "camere" de marime microscopica pline cu aer cu rolul de a absorbi forta impactului. Hi-Eps-ul ofera protectia optima permitand in acelasi timp crearea unei casti mai putin voluminoase.
AirFlow Vents

AirFlow Vents

Dezvoltatorii Alpina dedica foarte mult timp si energie pentru imbunatatirea continua a ventilatiilor dispuse pe casti. Astfel, castile Alpina au unele dintre cele mai bine gandite sisteme de ventilatie, oferind necesarul de racoare in zilele calduroase.
Hard Shell

Hard Shell

Combinatia dintre o carcasa exterioara rezistenta la impact (ABS sau polycarbonat) si o carcasa interioara realizata din EPS ofera maxim de siguranta.
Run System Classic

Run System Classic

Circumferinta capului in cazul copiilor variaza cu mult mai mult decat in cazul adultilor. Acest sistem ofera o potrivire customizata pentru nevoile celor mici.
Greutate casca

Greutate casca


Produs original - Cod Alpina A9734111 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina