Casca Alpina Spice white/flamingo matt


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Spice este o casca cu un stil minimalist, confortabila si foarte bine aerisita. Datorita tehnologiei Hybrid, casca poseda zone largi de ventilatie cu posibilitate de ajustare, oferind riderului o temperatura optima in toate conditiile. Pentru o ajustare perfecta pe cap, mai mult confort si siguranta, cei de la Alpina au utilizat tehnologiile Run System Ergo Snow, Y-Clip si 3d-Fit.

Specificatii

Constructie Hybrid cu carcasa interioara realizata din HI-EPS
Posibilitate de ajustare a dimensiunii prin intermediul tehnologiei RUN SYSTEM Ergo Snow, ajustare a adancimii 3D Fit, sistem Y-Fit inchidere Ergomatic
Zona de ventilatie activa Airstream Control, interior si urechi detasabile si protectie termica pentru gat realizata din microfleece

Tehnologii casca

tehnologie hybrid

Hibrid Tec

Aceasta tehnologie combina avantajele constructiei "inmold" cu cele ale unei constructii "hardshell". Partea inferioara este realizata in stil "inmold" oferind o absorbtie buna a socurilor, iar partea superioara este fabricata cu material HI-EPS ce ajuta la absorbtia impactului. Un alt avantaj al constructiei Hybrid este ca ofera mai mult spatiu pentru gaurile si canalele de ventilatie.
Carcasa interioara Hi-Eps

Hi-Eps

Carcasa interioara a fiecarei casti ALPINA contine HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb fortele care actioneaza intr-un impact si asigura protectia necesara. Deoarece aceasta tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este pastrat in timp.

Sistem reglare casta Run System Ergo Snow

Run System Ergo Snow

Sistem flexibil de reglare, actionat de rotita dispusa in partea din spate a castii. Este foarte usor de manevrat chiar si atunci cand purtam manusi.
tehnologie 3d fit

3D Fit

Aceasta tehnologie permite castii sa fie ajustata si pe adancime oferind o potrivire perfecta pe cap, mai mult confort si siguranta pentru utilizator.

Inchidere casca Ergomatic

Ergomatic

Catarama actionata de un buton cu sistem de inchidere in trepte, usor de actionat chiar si cu manusile puse. Mecanismul dispune de blocare automata, impiedicand astfel deschiderea accidentala.
sistem y-clip

Y-Clip

Sistemul asigura o ajustare precisa, retinerea celor doua curele laterale jucand un rol crucial pentru protectia utilizatorului.

Ventilatie casca Airstream Control

Airstream Control

Zona de ventilare activa unde gaurile de aerisre pot fi deschise sau inchise cu ajutorul unui mecanism de glisare.
Interior detasabil

Changeable Interior

Pentru o igiena potrivita, captuseala poate fi scoasa si spalata.

Urechi detasabile

Removable Earpads

Pernele urechilor pot fi detasate pentru utilizarea castii in zilele insorite.
Protectie termica Neckwarmer

Neckwarmer

Protectie termica pentru gat, realizata din micro-fleece.

Produs original - Cod Alpina A9067 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina


Produse din aceeasi categorie