Casca Atomic Automatic LF 3D black


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Casca Atomic Automatic LF 3D este o casca inovatoare fiind prima pe care este implementata tehnologia Live Fit 3D pentru o potrivire perfecta. Constructia TRI-BRID pentru disiparea socului in caz de impact este si ea implementata pe acest model iar sistemul de ventilatie Aircon a fost proiectat sa faca fata oricarui tip de vreme. Sistemul unic Aircon asigura o buna ventilatie a capului iar urechile sunt compatibile cu castile audio speciale.

Specificatii

- Tehnologie Live Fit 3D
- Constructie TRI-BRID
- Catarama Live Fidlock magnetica
- Sistem unic de aerisire Aircon
- Urechi detasabile, compatibile cu casti audio speciale

Tehnologii :
Tri-Brid

Cele 3 straturi standard ale castilor au fost imbunatatite separat pentru o protectie tripla avansata:
1.Inspirati de catre constructia claparilor Atomic,constructorii au creat o carcasa injectata unde partea superioara disipa energia iar lateralele adauga rezistenta
2.La interior este pozitionat un miez EPS Holo Core prevazut cu gauri pentru ventilatie. Avem deci greutate redusa, o buna ventilatie si absorbtie a socurilor
3.In contact cu capul avem pad-urile Live Fit cu spuma Poron XRD pentru o potrivire perfecta si absorbtie a socurilor


Live Fit 3D

Deoarece forma capului nu este aceeasi pentru toti utilizatorii castile Atomic includ elemente pentru o potrivire perfecta, indiferent de utilizator. Secretul acestei tehnologii consta in utilizarea spumei cu memorie Poron XRD. Imediat ce casca este utilizata spuma se adapteaza imediat formei capului. Poron XRD are si rol de absorbtie a socurilor.


Ajustarea masurii

Pentru toate castile Atomic masura se poate ajusta cu ajutorul unei rotite pozitionate in spatele castii. Prin intermediul acestui sistem se poate regla fin felul in care casca se potriveste pe cap.


Aircon System
Aircon este unul din sistemele cele mai avansate pentru ventilatie dezvoltate de catre Atomic. Spatiul dintre componentele Live Fit permite aerului sa circule mai bine. Canale mai numeroase si mai late pozitionate in toate straturile din care este construita casca permit aerului cald sa iasa iar ventilatiile active imping caldura la exterior.


Produse din aceeasi categorie