Casca Atomic Count Amid Rs Black/White


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Faceti cunostinta cu inovatia Atomic in materie de casti pentru ski, Atomic Count Amid RS. Gandita pentru a proteja in caz de impact puternic, Count Amid RS este rezultatul a 2 tehnologii inovatoare: AMID (Atomic Multi-directional Impact Deflector), care absoarbe si ofera o protectie mai buna in cazul impacturilor in unghi, si IHC (Inverted Hybrid Construction), care adauga stabilitate structurala in partea din fata si pe lateralele castii. Atomic Count Amid RS ofera cu pana la 40% mai multa protectie in comparatie cu standardele de siguranta CE si ASTM, fiind potrivita atat pentru schiorii de freeride, cat si pentru cei de slalom, prin montarea protectiei pentru barbie. Indiferent de stilul abordat si de experienta pe care o ai, poti conta pe Count Amid RS pentru maxim de protectie.

Specificatii

Inverted Hybrid Construction
AMID
Holo Core
Live Fit
360 Fit System
Compatibila cu protectie pentru barbie
Liner 3M X-Static
Ventilatie Activa Aircon
Liner detasabil
Compatibila cu sisteme audio
Inchidere magnetica Fidlock

Tehnologii casca

Tehnologie Amid

Amid

Amid este prescurtarea de la Atomic Multi-directional Impact Deflector si este o tehnologie marca Atomic. Revolutionara spuma cu dubla-densitate este atasata miezului castii si are mobilitate in toate directiile. Asta inseamna ca spuma atenueaza energia impactului apoi deviaza energia departe de cap, prin miscarea sa.
Live Fit + 360 Fit System

Live Fit + 360 Fit System

Live Fit Pentru o potrivire perfecta si personalizata, casca este captusita cu spuma ce se muleaza perfect pe forma capului.
360 Fit System Pentru un confort 100% personalizat, acest sistem permite ajustarea castii astfel incat aceasta sa se potriveasca cu acuratete formei capului, nu doar marimii acestuia.

Holo Core

Holo-Core


Este un miez usor, prevazut cu gauri pentru ventilatie. Constructie unica in forma de cofrag creeaza zone speciale pentru absorbtia socurilor. Datorita acestui tip de constructie se obtine o greutate redusa, o buna ventilatie si o protectie la impact cu 30% mai mare decat standardele impuse in industria castilor de protectie.
Lining 3M Thinsulate X-Static

3M Thinsulate X-Static Lining

Noua captuseala Atomic, izolata 3M Thinsulate, vine la pachet cu proprietati anti-microbiene si anti-odor pentru o igiena ideala. Aceasta poate fi detasata si spalata.

Aircon Venting
Aircon este una din cele mai avansate tehnologii de ventilatie dezvoltata de catre Atomic. Holo Core ofera numeroase canale late, pozitionate in toate straturile din constructia castii, iar ventilatiile active deplaseaza aerul cald de la interior catre exterior.


Produse din aceeasi categorie