Casca Atomic Revent+ LF white/mint


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Daca esti in cautarea unei casti cu un design special, dar care sa iti asigure si o protectie deplina pe partie, atunci Revent+ LF este ceea ce cauti. Modelul vine in dotare cu specificatii tehnice de top, pentru un confort maxim si siguranta. Tehnologia Holo Core implementata pe acest model iti garanteaza o protectie la impact cu 30% mai mare decat standardele impuse. La interior gasim o captuseala detasabila cu proprietati anti-microbiene si anti-odor.

Specificatii

Live Fit (spuma ce se muleaza pe forma capului)
360 Fit System (pentru o potrivire perfecta si personalizata)
Constructie In-Mold Dual Shell
Holo Core (miez usor si aerisit)
Ventilatie activa Aircon Venting
Captuseala detasabila Full Cap 3M X-Static
Urechi compatibile audio - detasabile

Tehnologii

Live Fit + 360 Fit System

Live Fit Pentru o potrivire perfecta si personalizata, casca este captusita cu spuma ce se muleaza perfect pe forma capului.

360 Fit System Pentru un confort 100% personalizat, acest sistem permite ajustarea castii astfel incat aceasta sa se potriveasca cu acuratete formei capului, nu doar marimii acestuia.


Holo-Core
Este un miez usor, prevazut cu gauri pentru ventilatie. Constructie unica in forma de cofrag creeaza zone speciale pentru absorbtia socurilor. Datorita acestui tip de constructie se obtine o greutate redusa, o buna ventilatie si o protectie la impact cu 30% mai mare decat standardele impuse in industria castilor de protectie.

3M Thinsulate X-Static Lining
Noua captuseala Atomic, izolata 3M Thinsulate, vine la pachet cu proprietati anti-microbiene si anti-odor pentru o igiena ideala. Aceasta poate fi detasata si spalata.

In-Mold Shell
Spuma Eps este turnata in stratul protector din policarbonat de la exterior, obtinandu-se astfel o constructie foarte usoara ce asigura o protectie ridicata.
Aircon Venting
Aircon este una din cele mai avansate tehnologii de ventilatie dezvoltata de catre Atomic. Holo Core ofera numeroase canale late, pozitionate in toate straturile din constructia castii, iar ventilatiile active deplaseaza aerul cald de la interior catre exterior.