Casca Atomic Revent negru

389 lei 309 lei
Prețul include TVA
Livrare gratuită prin curier
Data estimată de livrare:
Disponibilitate: ÎN STOC la magazinul Skates din București
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
51-55cm
55-59cm

Revent Gama Atomic Revent este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai sigure si mai usoare de pe piata de profil. Pe acest model de top sunt implementate tehnologiile Atomic EPS Holo Core si Aircon Venting pentru o buna ventilatie si maxim de protectie in caz de impact, iar sistemul de reglare Fit System asigura o potrivire optima.

Specificatii

Ajustarea masurii
Constructie In-Mold
Holo Core (miez usor si aerisit)
Ventilatie Aircon Venting
Captuseala detasabila
Urechi compatibile audio - detasabile

Tehnologii

Holo Core

Holo-Core

Este un miez usor, prevazut cu gauri pentru ventilatie. Constructie unica in forma de cofrag creeaza zone speciale pentru absorbtia socurilor. Datorita acestui tip de constructie se obtine o greutate redusa, o buna ventilatie si o protectie la impact cu 30% mai mare decat standardele impuse in industria castilor de protectie.
Aircon Venting

Aircon Venting

Aircon este una din cele mai avansate tehnologii de ventilatie dezvoltata de catre Atomic. Holo Core ofera numeroase canale late, pozitionate in toate straturile din constructia castii, iar ventilatiile active deplaseaza aerul cald de la interior catre exterior.

In-Mold Shell


Spuma Eps este turnata in stratul protector din policarbonat de la exterior, obtinandu-se astfel o constructie foarte usoara ce asigura o protectie ridicata.

Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie