Acest produs nu este disponibil momentan

Casca Atomic Revent Plus negru

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Este de preferat ca in cazul protectiilor sa nu ajungi sa le testezi limitele. Totusi, atunci cand neprevazutul se intampla, casca Atomic Revent + este protectia care nu trebuie sa iti lipseasca. Este cu pana la 30% mai sigura decat standardul din industrie iar datorita procedeelor de turnare nu este doar deosebit de sigura ci si foarte usoara. Sistemul de ventilatie Aircon Venting asigura o foarte buna circulatie a aerului la interiorul castii, iar sistemul de reglare 360 Fit permite o potrivire perfecta pe forma capului utilizatorului.

Specificatii

Ajustarea masurii
360 Fit System
Constructie In-Mold
Holo Core (miez usor si aerisit)
Ventilatie Aircon Venting
Captuseala detasabila Full Cap 3M X-Static
Urechi compatibile audio - detasabile

Tehnologii

360 Fit System

360 Fit System

Pentru un confort 100% personalizat, acest sistem permite ajustarea castii astfel incat aceasta sa se potriveasca cu acuratete formei capului, nu doar marimii acestuia.
Holo Core

Holo-Core

Este un miez usor, prevazut cu gauri pentru ventilatie. Constructie unica in forma de cofrag creeaza zone speciale pentru absorbtia socurilor. Datorita acestui tip de constructie se obtine o greutate redusa, o buna ventilatie si o protectie la impact cu 30% mai mare decat standardele impuse in industria castilor de protectie.
Lining 3M Thinsulate X-Static

3M Thinsulate X-Static Lining

Noua captuseala Atomic, izolata 3M Thinsulate, vine la pachet cu proprietati anti-microbiene si anti-odor pentru o igiena ideala. Aceasta poate fi detasata si spalata.

In-Mold Shell


Spuma Eps este turnata in stratul protector din policarbonat de la exterior, obtinandu-se astfel o constructie foarte usoara ce asigura o protectie ridicata.

Aircon Venting


Aircon este una din cele mai avansate tehnologii de ventilatie dezvoltata de catre Atomic. Holo Core ofera numeroase canale late, pozitionate in toate straturile din constructia castii, iar ventilatiile active deplaseaza aerul cald de la interior catre exterior.