Casca Atomic Savor GT Amid Visor HD Black

1,549 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
51-55cm
55-59cm
59-63cm
Sistemele "2 în 1" au prins un elan nou, iar casca Atomic Savor GT AMID Visor HD este cel mai bun exemplu din coleția Atomic 2020-2021. Obținii tot ce este mai bun: tehnologia HD Lens oferă contrast perfect în toate condițiile, în timp ce viziera ID Lens se integrează perfect în cască, creând un câmp vizual incredibil și o protecție excelentă împotriva vântului și zăpezii. Modelul GT are o protecție triplă: shell Tri-Brid, tehnologia Holo Core și AMID (Atomic Multi-directional Impact Deflector) din interior generează o protecție la impact cu până la 40% mai mare decât standardele de siguranță din industrie. Și totul vine la pachet cu un confort incredibil: cu ajutorul sistemului Atomic Live Fit și a reglării dimensiunii 360 °, casca se va adapta perfect pe forma capului. Mai puțină bătaie de cap, mai mult orice altceva!

Specificatii

Adjustable Visor Setting
Tehnologie AMID
Tehnologie HD Lens
Holo Core
Live Fit
Sistem 360 Fit
3D Molded Ear Pads
Captuseala detasabile
Merino 3M X-Static Lining
Compatibil cu sistem audio
Prindere magnetica

Tehnologii Casca

Tehnologie Amid

Amid

Amid este prescurtarea de la Atomic Multi-directional Impact Deflector si este o tehnologie marca Atomic. Revolutionara spuma cu dubla-densitate este atasata miezului castii si are mobilitate in toate directiile. Asta inseamna ca spuma atenueaza energia impactului apoi deviaza energia departe de cap, prin miscarea sa.
Live Fit + 360 Fit System

Live Fit + 360 Fit System

Live Fit Pentru o potrivire perfecta si personalizata, casca este captusita cu spuma ce se muleaza perfect pe forma capului.
360 Fit System Pentru un confort 100% personalizat, acest sistem permite ajustarea castii astfel incat aceasta sa se potriveasca cu acuratete formei capului, nu doar marimii acestuia.

Holo Core

Holo-Core


Este un miez usor, prevazut cu gauri pentru ventilatie. Constructie unica in forma de cofrag creeaza zone speciale pentru absorbtia socurilor. Datorita acestui tip de constructie se obtine o greutate redusa, o buna ventilatie si o protectie la impact cu 30% mai mare decat standardele impuse in industria castilor de protectie.
Adjustable Visor Setting

Adjustable Visor Setting


Posibilitatea de reglare a vizierei astfel incat sa permita utilizarea impreuna cu ochelarii de vedere.

Tehnologii Lentila

HD-LENS-TECHNOLOGY

HD LENS TECHNOLOGY


Tehnologie prin care se incorporeaza cristale in lentila, pentru o imagine clara, indiferent de conditiile de luminozitate.
Green HD

Tip Lentila :

Green HD

Lentila de tip S2-S3Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie