Acest produs nu este disponibil momentan

Casca Atomic Savor Visor Stereo Dark Red

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Casca cu viziera Atomic Savor Stereo este construita in jurul tehnologiei Holo Core pentru maxim de protectie. Tehnologia Live Fit face ca aceasta casca sa se potriveasca perfect pe capul utilizatorului, vizorul se poate regla astfel incat sa permita utilizarea impreuna cu ochelarii de vedere, iar lentila concureaza cu succes ochelarii de top.

Specificatii

Adjustable Visor Setting
Stereo Lens Technology
Active Aircon Venting
Holo Core
Live Fit
Sistem 360 Fit
3D Molded Ear Pads
Captuseala detasabila
3M X-Static Lining
Compatibil cu sistem audio

Tehnologii Casca

Holo Core

Holo-Core


Este un miez usor, prevazut cu gauri pentru ventilatie. Constructie unica in forma de cofrag creeaza zone speciale pentru absorbtia socurilor. Datorita acestui tip de constructie se obtine o greutate redusa, o buna ventilatie si o protectie la impact cu 30% mai mare decat standardele impuse in industria castilor de protectie.
Live Fit + 360 Fit System

Live Fit + 360 Fit System

Live Fit Pentru o potrivire perfecta si personalizata, casca este captusita cu spuma ce se muleaza perfect pe forma capului.
360 Fit System Pentru un confort 100% personalizat, acest sistem permite ajustarea castii astfel incat aceasta sa se potriveasca cu acuratete formei capului, nu doar marimii acestuia.

Lining 3M Thinsulate X-Static

3M Thinsulate X-Static Lining

Noua captuseala Atomic, izolata 3M Thinsulate, vine la pachet cu proprietati anti-microbiene si anti-odor pentru o igiena ideala. Aceasta poate fi detasata si spalata.
Adjustable Visor Setting

Adjustable Visor Setting


Posibilitatea de reglare a vizierei astfel incat sa permita utilizarea impreuna cu ochelarii de vedere.

Aircon Venting

Aircon este una din cele mai avansate tehnologii de ventilatie dezvoltata de catre Atomic. Holo Core ofera numeroase canale late, pozitionate in toate straturile din constructia castii, iar ventilatiile active deplaseaza aerul cald de la interior catre exterior.

Tehnologii Lentila

Stereo Lens Technology

Noua straturi cu efect de oglindire, de inalta calitate, cresc protectia impotriva stralucirii si reduc oboseala ochiilor. Culorile si straturile sunt perfect echilibrate pentru o claritate 100%.

Blue Stereo

Este o lentila S2 potrivita pentru vreme mixta. Un strat Stereo respinge lumina reflectata reducand astfel oboseala vizuala.