Casca Oakley MOD5 Mips Matte Black

1,099 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program
Marimi disponibile:
55-59cm
59-63cm

MOD5 mips este un model de top, conceput pentru cei ce cauta cel mai inalt nivel de performanta. Atunci cand esti in cautare de o casca usoara, rigida dar si foarte confortabila, casca Mod5 Mips este raspunsul. Constructia tip Hybrid alaturi de tehnologia Mips, implementate pe acest model asigura o protectie maxima, fortele de rotatie cauzate de catre impacturile in unghi fiind reduse.

Specificatii

MBS - Modular Brim System
Hybrid Shell Construction (constructie cu carcasa hibrida)
Tehnologie MIPS - Multi-Directional Impact Protection System
Sistem de ajustare a marimii- Boa fit system
Sistem de inchidere - Fidlock magnetic buckle closure
Ventilatie ajustabila
Captuseala confortabila detasabila
Urechi detasabile
Posibiliatatea de a inlatura sistemul de fixare pentru banda ochelariilor
Husa de transport/protectie
Certificari ASTM F2040 si CE EN1077


MIPS

Reduce fortele de rotatie cauzate de catre impacturile in unghi. Aceasta permite o miscare relativa intre cap si casca, asigurand o protectie mai mare impotriva miscarii de rotatie a creierului, cauzata de loviturile la sol in unghi.


MBS - Modular Brim System

Permite o ajustate perfecta a ochelariilor pe casca de protectie.Pentru o potrivire optima, aceasta tehnologie vine pe doua marimi: LG-Brim (ideal pentru ochelarii cu o rama mare) si SM-Brim (potrivit ochelariilor cu o rama de mici dimensiuni).


MOD Goggle/Helmet

Sistem integrat de aerisire, ce asigura o ventilatie eficienta. Aerul cald retinut in ochelari este evacuat prin aerisrile amplasate in casca. Sistemul reglabil de ventilatie permite gestionarea caldurii in toate conditiile meteorologice.


Helmet Construction - Hybrid

Aceasta tehnologie combina avantajele constructiei "inmold" cu cele ale unui "hardshell". Partea inferioara este realizata din "in-Mold" oferind o absorbtie buna a socurilor, iar partea superioara este fabricata din ABS ce absoarbe impactul si ofera o rezistenta sporita.


Boa Fit System

Sistem de inchidere, foarte usor de utilizat, ce asigura o ajustare optima. Acest sistem nu necesita forta la inchidere, fiind actionat de o singura rotita.


Fidlock Buckle

Catarama magnetica de inchidere. Datorita propritetatii magnetice, aceasta poate fi inchisa/deschisa foarte simplu chiar si cu manusile puse.


Removable earpads

Perne pentru urechi detasabile, cu un design aparte, ce nu pune presiune pe urechi si asigura un confort sporit, fara ca auzul sa fie afectat.


Produs original - Cod Oakley 99430MP-02K - Skates.ro este magazin autorizat Oakley


Brand: OAKLEY